Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ούτε ένα κάταγμα!

❱❱ Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο Σε θρίλερ δίχως τελειωμό εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο. Το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας φέρνει την ανατροπή, αφού δεν διαπιστώνουν κατάγματα στο σώμα του άτυχου 21χρονου, παρά το γεγονός ότι έπεσε από μεγάλο ύψος, ενώ νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση δίνουν μαρτυρίες ντόπιων, οι οποίοι μιλούν για… ύποπτα κυκλώματα που δρουν στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο νεαρός. 

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Χατζηπαύλου, Σωκράτης Τσαντίρης, που συμμετείχε με άλλους τρεις ιατροδικαστές στη δεύτερη νεκροτομή που ζήτησαν οι συγγενείς, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο τούνελ». Μαζί του ήταν και ο χειρουργός – ορθοπεδικός Γιώργος Σαφός, ο οποίος μελέτησε την ακτινοσκόπηση που έγινε στη σορό του 21χρονου.

«Δεν προέκυψε κανένα κάταγμα που να δικαιολογεί πτώση από ύψος, αφού δεν είχε ούτε ένα δόντι σπασμένο» είπε χαρακτηριστικά, διάγνωση που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με το πόρισμα του πρώτου ιατροδικαστή που αμφισβητήθηκε από την οικογένεια και στο οποίο ως αιτία θανάτου αναγράφεται «δευτερογενής καταπληξία ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος, συμβατές με πτώση».

Ο τεχνικός σύμβουλος κ. Τσαντίρης ανέφερε ότι «στη δεύτερη νεκροτομή βρήκαμε πολλά θλαστικά τραύματα, αλλά όχι κατάγματα. Τα θλαστικά τραύματα προκύπτουν είτε από ισχυρή βία είτε από πτώση. Η ακτινοσκόπηση, όμως, δεν έδειξε κατάγματα κι αυτό είναι το σοβαρό».

Είχαν περάσει από το σημείο

Στο μεταξύ ο Κώστας Βάλβης, οικογενειακός φίλος και εθελοντής διασώστης που βρέθηκε στο στούντιο, συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου νεαρού.

Ισχυρίστηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι εθελοντές είχαν περάσει από το συγκεκριμένο σημείο περισσότερες από δέκα φορές και δεν βρήκαν τη σορό ούτε το παπούτσι ή το φούτερ του Νίκου: «Το φούτερ βρέθηκε από την ανάποδη πλευρά, 40 μέτρα πάνω από το έδαφος και απλωμένο πάνω σε έναν θάμνο στη βραχώδη πλαγιά. Φαινόταν σαν κάποιος να το είχε βάλει εκεί. Επίσης είπαν πως το σώμα του είχε σφηνώσει σε ένα απόκρημνο σημείο της βραχώδους πλαγιάς. Ανέβηκα και το είδα. Θεωρώ πως εκεί δεν μπορεί να παραμείνει ένα πτώμα». Την ίδια στιγμή, μάρτυρες έκαναν λόγο για περίεργα κυκλώματα που δρουν στην περιοχή όπου εντοπίστηκε ο νεκρός φοιτητής και ζητήθηκε πλήρης διερεύνηση από τις Αρχές.

Από την πλευρά της, η χαροκαμένη μητέρα Ιωάννα Αποστολάκη είπε πως δεν θα αφήσει την υπόθεση να κλείσει μέχρι να πάρει τις απαντήσεις που θέλει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...