Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

25χρονος «δράκος» έβλεπε γυναίκες με κολάν και ψηλά τακούνια και «αφηνίαζε»

❱❱ 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος έστηνε σε νεαρές γυναίκες καρτέρι στους Αμπελοκήπους και, αφού τους έσκιζε τα εσώρουχα, τις θώπευεΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Τα κολάν και τα ψηλά τακούνια ήταν ο συνδυασμός που προκαλούσε… έκρηξη πάθους στον νεαρό δράκο των Αμπελοκήπων, ο οποίος είχε γίνει φόβος και τρόμος τους τελευταίους δύο μήνες με τις απανωτές επιθέσεις του σε νεαρές γυναίκες, των οποίων έσκιζε τα ρούχα και τις θώπευε!

Πρόκειται για έναν 25χρονο ιδιωτικό υπάλληλο που εργάζεται ως προγραμματιστής και το τελευταίο διάστημα είχε διαπράξει τουλάχιστον επτά βίαιες επιθέσεις με θύματα ανυποψίαστες νεαρές στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράκος, που δρούσε πάντα βραδινές ώρες, ακολουθούσε τα θύματά του έως την είσοδο των πολυκατοικιών τους και την κατάλληλη στιγμή έπιανε από τον λαιμό τις άτυχες κοπέλες αιφνιδιάζοντάς τες. Αμέσως τις έριχνε στο πεζοδρόμιο, τους κατέβαζε το κολάν και στη συνέχεια τους έσκιζε το εσώρουχο προσπαθώντας να τις χαϊδέψει!

Το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δέχονταν αλλεπάλληλες καταγγελίες από γυναίκες οι οποίες είχαν υποστεί την επίθεση του 25χρονου μανιακού. Σε όλες τις περιπτώσεις το κοινό στοιχείο ήταν ότι τα θύματα φορούσαν κολάν και 12ποντα ή 10ποντα τακούνια! Αμέσως άρχισαν έρευνες στους δρόμους των Αμπελοκήπων, σε αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο ενδεχομένως να είχε καταγραφεί ο άγνωστος δράστης.

Πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξασφαλίσουν υλικό στο οποίο απεικονιζόταν ένας νεαρός άνδρας να ακολουθεί μια κοπέλα, στην οδό Φειδιππίδου. Ο ύποπτος ταίριαζε με τις περιγραφές που είχαν δώσει στην Ασφάλεια τα θύματα του δράκου κι έτσι, αφού οι επιθέσεις συνεχίζονταν σταδιακά, οι αστυνομικοί έριξαν στην περιοχή για «δόλωμα» μια νεαρή συνάδελφό τους, που φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα.

Μυστικές περιπολίες

Παράλληλα οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν μυστικές περιπολίες στις οδούς όπου συνέβαιναν συχνά οι σεξουαλικές επιθέσεις, έχοντας ανά χείρας τη φωτογραφία του υπόπτου από την κάμερα κλειστού κυκλώματος. Την περασμένη Κυριακή, και ενώ η αστυνομικός που αποτελούσε το «δόλωμα» κυκλοφορούσε προκλητικά ντυμένη στους Αμπελοκήπους, οι συνάδελφοί της είδαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα και μάλιστα να ακολουθεί μια άλλη νεαρή κοπέλα, που και αυτή φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον ακολουθούν διακριτικά και, μόλις τον είδαν να επιτίθεται στην ανυποψίαστη κοπέλα, αμέσως επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε ο 25χρονος προγραμματιστής από τη Νέα Σμύρνη κλήθηκαν όλα τα θύματά του, τα οποία αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που προσπάθησε να ασελγήσει πάνω τους.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...