Οι εξολοθρευτές της απιστίας!

❱❱ Το «Νοσοκομείο της Αγάπης» βοηθάει γυναίκες να ξεφορτωθούν τις ερωμένες των συζύγων τουςΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Δώρα, αποπλάνηση, απειλές και ενοχοποιητικές φωτογραφίες είναι μερικές μόνο από τις στρατηγικές που εφαρμόζουν οι ειδικοί που έχουν αναλάβει στην Κίνα να βγάλουν εκτός συναγωνισμού τις ερωμένες παντρεμένων.

Οι γυναίκες που πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για να μπει τέλος στην απιστία των συζύγων τους αυξάνονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια ολόκληρη «βιομηχανία»… εξολοθρευτών των νεαρών κοριτσιών που ξελόγιασαν κάποιον παντρεμένο μεσήλικα. Οι δουλειές του «Νοσοκομείου της Αγάπης Γουέικινγκ» της Σανγκάης πάνε τόσο καλά που, σύμφωνα με το BBC, ετοιμάζεται για εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

Οι ιδρυτές του, η Μινγκ Λι και ο Σου Ξιν, υποστηρίζουν ότι τα τελευταία 17 χρόνια έχουν βοηθήσει πάνω από 100.000 γυναίκες να ξεφορτωθούν τις ερωμένες των συζύγων τους. Οι γυναίκες δε που απευθύνθηκαν σε αυτούς απλά για συμβουλές για τον γάμο τους ξεπερνούν το 1.000.000! Το δίδυμο υποστηρίζει ότι έχει 33 τεχνικές για να διώχνει τις ερωμένες, ωστόσο αποκαλύπτει μόνο τις τέσσερις διότι είναι «επαγγελματικό μυστικό».

Συνήθως προσπαθούν να κάνουν την ερωμένη να ερωτευτεί κάποιον άλλον ή δυσφημούν τον παντρεμένο ώστε να «πέσει» στα μάτια της, βάζουν το αφεντικό του να τον μεταθέσει σε άλλη πόλη ή κινητοποιούν συγγενείς και φίλους του για να τον πείσουν να επιστρέψει στη γυναίκα του. Οσον αφορά τις υπόλοιπες στρατηγικές, τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι περιλαμβάνουν απειλές και εκβιασμούς. Πενηντάχρονη Κινέζα αποκάλυψε στο BBC ότι το Γουέικινγκ προσέφερε χρήματα στην ερωμένη του άντρα της, πείθοντάς την να τον εγκαταλείψει.

Πολύ πιο αποκαλυπτικός είναι ο Ντάι Πενγκ Γιουν, που έχει ιδρύσει το δικό του γραφείο… εξολόθρευσης της απιστίας στη Σανγκάη. Συνήθως χρησιμοποιεί όμορφους νεαρούς οι οποίοι αποπλανούν τις ερωμένες και αφού βγάλουν φωτογραφίες που να πιστοποιούν την απιστία τους, τις στέλνουν στον παντρεμένο. Ενας από αυτούς, που επίσης ονομάζεται Ντάι, αποκαλύπτει ότι η καλύτερη τεχνική για να πλησιάσει τις ερωμένες παντρεμένων είναι να τους κάνει ακριβά δώρα. Το κόλπο πιάνει, όπως λέει, στο 90% των περιπτώσεων, διότι «συνήθως είναι τα χρήματα που τις τραβούν σε έναν παντρεμένο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Νέα δεξαμενόπλοια για την Aegean Shipping

Η Aegean Shipping με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 30 Σεπτεμβρίου υπέγραψε...

Άλλες δύο γυναίκες έχουν μηνύσει τον ανώμαλο γυναικολόγο της Ρόδου

Τελειωμό δεν έχουν οι μηνύσεις εις βάρος του σεξομανούς γυναικολόγου της...

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν «κάηκε» για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 €

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα...

Πίσω από τη βόμβα στον ΣΕΒ ο «βοηθός» του Παλαιοκώστα!

Ιαχές θριάμβου πρέπει να έβγαλαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που «ξεψάχνιζαν»...

Ο Έλληνας Τζορτζ Γιανκόπουλος θα μας σώσει από τον κορονοϊό

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Ελληνα» λέει μια...

Δικαστής σχόλασε γάμο λόγω ανικανότητας στον… έρωτα

Τον γάμο θρησκευόμενου ζευγαριού ακύρωσε δικαστήριο του Καναδά λόγω της ανικανότητας...