Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκότωσε τον πατέρα του, έβγαλε τα παπούτσια και πήγε για ύπνο

❱❱ Κρήτη: Το αλκοόλ έβγαλε εκτός εαυτού 34χρονο που έπνιξε τον 61χρονο επειδή ως παιδί έτρωγε ξύλο απ’ αυτόνΣοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου έχει προκαλέσει η είδηση της στυγερής δολοφονίας ενός 61χρονου άνδρα από τον ίδιο τον γιο του τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Φορτέτσας. 

Ο 34χρονος πατροκτόνος, που μετά το φρικτό έγκλημα έβγαλε τα παπούτσια του και έπεσε για ύπνο, φέρεται ότι υποστηρίζει πως η μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ξύπνησε μνήμες από τις βίαιες συμπεριφορές του πατέρα του, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει την οργή του!

Οταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί, τίποτα δεν προμήνυε τις φρικτές στιγμές που έμελλε να ακολουθήσουν, με τη χαρούμενη οικογενειακή γιορτή να μετατρέπεται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά σε ανείπωτη τραγωδία. Πατέρας και γιος μαζί με ακόμη έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, συναντήθηκαν στο σπίτι του 61χρονου Νικόλαου Σαλιάρη για να διασκεδάσουν πίνοντας παρέα. Μετά την αναχώρηση του φίλου τους όμως η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες άναψε.

11f3

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και πατέρας και γιος δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Μόνο που πάνω στον καβγά ο χειροδύναμος 34χρονος έσφιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό του πατέρα του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ασφυξία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του φέρεται ότι ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί! Τον άτυχο άνδρα, συνταξιούχο μηχανολόγο-μηχανικό, βρήκε νεκρό λίγη ώρα αργότερα η αδελφή του που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, η οποία, ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος, βρήκε τον ανιψιό της μεθυσμένο και ημίγυμνο την ώρα που ο αδελφός της κειτόταν στο πάτωμα, χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως η γυναίκα κάλεσε τους αστυνομικούς, που συνέλαβαν τον 34χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος φέρεται ότι υποστηρίζει ότι το αλκοόλ τον έβγαλε εκτός εαυτού. «Οταν πίνω, δεν με αναγνωρίζω, δεν είμαι ο εαυτός μου, γίνομαι βίαιος, γίνομαι κάποιος άλλος» ήταν τα λόγια του προς τους αστυνομικούς μόλις ομολόγησε τη φρικτή πράξη του. Μάλιστα, φέρεται ότι υποστηρίζει πως αιτία του άγριου καβγά μεταξύ των δύο ανδρών ήταν το γεγονός ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε όταν ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Είχε οργή

Το αλκοόλ που είχε καταναλώσει, όπως ισχυρίζεται, ξύπνησε τις μνήμες από το παρελθόν και πυροδότησε την οργή του. Το θύμα, που είχε χωρίσει από τη σύζυγό του και είχε ακόμη μία κόρη που διαμένει με τη μητέρα της στο εξωτερικό, φέρεται ότι συντηρούσε οικονομικά τον γιο του που το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και στο παρελθόν είχε μπλεξίματα με τα ναρκωτικά.

Χθες, ο 34χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...