Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η μοίρα τσάκισε γιαγιούλα και εκείνη ήπιε φυτοφάρμακο πάνω από μνήμα

❱❱ Ο πρώτος γιος της καταπλακώθηκε από τρακτέρ σε ηλικία μόλις 16 ετών Από την
Εύα Παπαδάτου 

Ολη τη ζωή της μοιρολογούσε ντυμένη στα μαύρα, είχε ξεχάσει να χαμογελάει και τα δάκρυα είχαν στερέψει στα μάτια μιας ηλικιωμένης, καθώς είχε αποχαιρετήσει για πάντα τους δύο γιους της. Παραμονές γιορτών, φέτος, η χαροκαμένη γυναίκα από τον Γοργοπόταμο Φθιώτιδας έχασε και τον μονάκριβο εγγονό της σε τροχαίο και η καρδιά της «μάτωσε» σε τέτοιο βαθμό, που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή και τον πόνο της πάνω στο μνήμα του!

Ο μόνος λόγος για να ζει η γιαγιά ήταν ο 27χρονος εγγονός της, ο οποίος είχε μείνει ορφανός στα εννιά του χρόνια το 1999, όταν ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό δυστύχημα στα Καμένα Βούρλα. Ο μικρός αγαπημένος της -όπως τον έλεγε- έδινε νόημα στη θλιβερή ζωή της και σε αυτόν έβλεπε τους αδικοχαμένους γιους της. Ο αναπάντεχος χαμός του, με τρόπο παρόμοιο με του πατέρα του, ισοπέδωσε την άτυχη γριούλα.

Ο νεαρός στρατιωτικός Γιώργος Μανανάς σκοτώθηκε σε τροχαίο την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, όταν η καινούργια μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 58χρονος, στην περιοχή του κόμβου της Ξηριώτισσας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα η μηχανή να καρφωθεί στο αυτοκίνητο και οι δύο οδηγοί να βρουν ακαριαίο θάνατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε αναστροφή ή βγήκε από χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μηχανή του άτυχου νέου.

f2 18

Πριν από 18 χρόνια, ο πατέρας του 27χρονου, ο 42χρονος Κώστας Μανανάς, έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο στα Καμένα Βούρλα, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 30 Απριλίου 1999. Ο άτυχος άντρας οδηγούσε ένα φορτηγάκι και έπεσε πάνω σε βυτιοφόρο που μετέφερε προπάνιο, το οποίο είχε σταματήσει η Τροχαία για έλεγχο στον Περιφερειακό. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας με τρεις άντρες, αλλά, προτού προλάβουν να πιάσουν τις μάνικες, έγινε μια τρομακτική έκρηξη οδηγώντας στον θάνατο τους αρχιπυροσβέστες Νίκο Νικολάου και Στάθη Ριζόπουλο αλλά και τον πυρονόμο Σωτήρη Σταμέλο. Το όχημα διαλύθηκε και εκατοντάδες κομμάτια του εκσφενδονίστηκαν σαν βλήματα πέφτοντας στα σπίτια και τα χωράφια! Ο 42χρονος εξαϋλώθηκε, ενώ σκοτώθηκε και ο 39χρονος οδηγός του βυτιοφόρου Ανδρέας Παπακωνσταντίνου.

Ηταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τη χαροκαμένη γυναίκα, που είχε χάσει τον πρώτο της γιο σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν καταπλακώθηκε από τρακτέρ στο χωριό Βαρδάτες! Ετσι, χθες το μεσημέρι πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο και ξεκίνησε για το κοιμητήριο, αφού προηγουμένως ενημέρωσε για τους σκοπούς της συγγενή της, που δεν μένει στην περιοχή. Εκείνος ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και άλλους συγγενείς, που έσπευσαν στο νεκροταφείο, βρήκαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο μνήμα του εγγονού της και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....