Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ο killer της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία «φλερτάρει» με την ελευθερία!

❱❱ Οργισμένοι οι συγγενείς της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που έσφαξε ο Χρήστος ΜπαλαντίναςΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Εναν χρόνο μετά την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που κατακρεουργήθηκε με 15 μαχαιριές στη Λαμία, η οργή των συγγενών ξεχειλίζει καθώς η δίκη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της δεν έχει καν προσδιοριστεί ακόμη και είναι ορατός ο κίνδυνος να αφεθεί ελεύθερος ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας όταν παρέλθει το 18μηνο της προφυλάκισης!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ο κύκλος της ανάκρισης και πλέον η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, η πρόταση του οποίου θα κατατεθεί στο συμβούλιο που θα εκδώσει βούλευμα για την παραπομπή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, το δικαστήριο αναμένεται να γίνει στις αρχές καλοκαιριού. Ομως, τον Ιούνιο ο κατηγορούμενος συμπληρώνει 18 μήνες προσωρινής κράτησης και θα αφεθεί ελεύθερος, αν η Δικαιοσύνη δεν προλάβει να ορίσει την ακροαματική διαδικασία και να εκδώσει απόφαση πριν από την παρέλευση του ορίου προφυλάκισης. Η οικογένεια του θύματος έχει ζητήσει, μέσω των συνηγόρων της, να εξεταστούν και άλλα στοιχεία, όπως ο φορητός υπολογιστής του δράστη που έμεινε στην Αθήνα, αλλά και ένα άτομο που τον είδε προτού φύγει για τη Λαμία για να κάνει το έγκλημα. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται η έκθεση του ιατροδικαστή και οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες, που επίσης παραδόθηκαν μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Η σύλληψη

Το άγριο φονικό έγινε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 και ο δράστης συνελήφθη δύο ημέρες μετά στο Κρίκελλο Ευρυτανίας, όπου είχε καταφύγει. Αν και αρχικά ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα, έπειτα από 11 ώρες ανάκρισης ομολόγησε ότι σκότωσε τη 45χρονη παιδοψυχίατρο στην προσπάθειά του να εξοντώσει έναν… πράσινο δράκο! «(…) Εγώ ξεντύθηκα, την πήρα από το χέρι και της είπα: “Ελα στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου”. Αυτή σκεπάστηκε γιατί κρύωνε και εγώ της είπα: “Θεά μου, έλα να βγάλουμε όλη αυτή την ένταση με δημιουργία. Ελα να κάνουμε τώρα έναν γνήσιο Ελληνα, έναν ημίθεο”. Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: “Ακου, ο κύκλος σου τελείωσε. Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και από όλα αυτά τα στοιχεία μπορεί να είσαι και ανθέλληνας” (…) Μου είπε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της. Της είπα: “Βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες τόσο καιρό για να περνάς καλά, με πρόδωσες και εμένα και τον αγώνα μας, και το έθνος μας” και της άστραψα ένα δυνατό χαστούκι. (…) Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος μεγάλος, πράσινος. Ακουγα φωνές που έλεγαν “πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο”. Η θεά μου ήταν στο μυαλό μου. Μου έλεγε και αυτή να σκοτώσω τον δράκο, γιατί δεν την άφηνε να κάνει παιδί. Πάλευα συνέχεια μέχρι που τον σκότωσα»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...