Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αθλιος φαρσέρ έστειλε παραμονή Πρωτοχρονιάς γεροντάκια γηροκομείου στον δρόμο και στο κρύο

❱❱ Αναζητείται ο «γάιδαρος» του 2018 που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιοΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Τον Θεό του δεν είχε ένας άγνωστος νεαρός στη Λαμία, ο οποίος, αδιαφορώντας για την ηλικία και την κλονισμένη υγεία των φιλοξενουμένων του γηροκομείου, έκανε μια απίστευτα κακόγουστη και κακόβουλη φάρσα! Το αρρωστημένο χιούμορ του άγνωστου μέχρι στιγμής φαρσέρ είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες ηλικιωμένοι να μείνουν στο τσουχτερό κρύο για τουλάχιστον τρεις ώρες και να υποδεχτούν το 2018 στα… παγκάκια.

Η τοπική κοινωνία της Στυλίδας όπως αναφέρει το Lamia report έχει μείνει άναυδη από το πρωτοφανές περιστατικό που έλαβε χώρα τις τελευταίες ώρες του 2017 και τις πρώτες του 2018, με θύματα τους ανυπεράσπιστους γέροντες. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 22.00, η γραμματεία της Στέγης Γερόντων της Στυλίδας έλαβε ένα τηλεφώνημα με απόκρυψη. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άντρας, η φωνή του οποίου μαρτυρούσε ότι επρόκειτο για άτομο νεαρής ηλικίας, το οποίο προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας μέσα στο κτίριο. «Εχει τοποθετηθεί βόμβα στο γηροκομείο. Την ώρα που θα αλλάζει ο χρόνος θα εκραγεί» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο, αφήνοντας αποσβολωμένη τη γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Οπως ήταν αναμενόμενο, η τρομοκρατημένη υπάλληλος σήμανε «συναγερμό», ενημερώνοντας τη διεύθυνση για το τηλεφώνημα, και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο με άντρες και έναν σκύλο «ανιχνευτή». Αν και όλοι υποπτεύθηκαν ότι επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα από έναν άνθρωπο που δεν υπολόγισε τους ηλικιωμένους, οι οποίοι θα έπρεπε να σηκωθούν από τις πολυθρόνες και τα κρεβάτια τους για να βγουν άρον άρον μέσα στο κρύο, έγινε ο απαραίτητος έλεγχος.

Οι ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν αναγκαστικά στο προαύλιο και σε απόσταση ασφαλείας, όπου περίμεναν ώσπου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τον εκπαιδευμένο σκύλο και τους αστυνομικούς. Η έρευνα διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αφού το κτίριο που στεγάζει το ίδρυμα είναι αρκετά μεγάλο, με τους υπαλλήλους του γηροκομείου και τους τροφίμους να αλλάζουν χρόνο στο προαύλιο και μέσα στο τσουχτερό κρύο. Οταν έληξε ο συναγερμός, οι εργαζόμενοι βοήθησαν τους γέροντες να μπουν ξανά μέσα στο κτίριο και, αφού ζεστάθηκαν και ανέκτησαν όσο μπορούσαν τις δυνάμεις τους, έκοψαν με καθυστέρηση τη βασιλόπιτα και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον για τον νέο χρόνο, η έλευση του οποίου ήταν γι’ αυτούς περιπετειώδης και με ταλαιπωρία.

Τελικά αποδείχτηκε πως όντως ήταν μια ανόητη και απαράδεκτη φάρσα με θύματα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν τους άξιζε να κάνουν τέτοιου είδους ρεβεγιόν, και φυσικά τους υπαλλήλους και τους άντρες της Αστυνομίας, που ταλαιπωρήθηκαν άδικα. Αν και ο δράστης τηλεφώνησε με απόκρυψη, οι Αρχές έχουν κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να εντοπίσουν τον φαρσέρ και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...