Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

To ωροσκόπιο της ευεξίας!

❱❱ Τα μυστικά για κάθε ζώδιο, έτσι ώστε να είμαστε σε φόρμα όλες τις ημέρες του νέου έτουςΗ αρχή κάθε νέας χρονιάς συνοδεύεται συχνά και από μια υπόσχεση για ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο ή για διακοπή του καπνίσματος. Η ευεξία, ωστόσο, μπορεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Elite Daily, να επιτευχθεί με λιγότερο κόπο, μέσα από μικρά τρικ που μπορεί να ακολουθήσει κανείς ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει. 

Στο φλογερό ταμπεραμέντο των Κριών ταιριάζει περισσότερο, για παράδειγμα, η διαλειμματική προπόνηση, δηλαδή οι εναλλαγές έντονης άσκησης και διαλειμμάτων ξεκούρασης, που τους βοηθά να εκτονώσουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και να νιώσουν καλύτερα.

Οι Ταύροι, αντιθέτως, που δεν αγαπούν τόσο την άσκηση, μπορούν να αποκτήσουν την πολυπόθητη ευεξία μέσω του oil pulling, μιας αρχαίας θεραπείας της αγιουρβεδικής ιατρικής, που περιλαμβάνει τη χρήση φυτικών ελαίων για την αποτοξίνωση των ούλων και τη λεύκανση των δοντιών.

shutterstock 337990013

Για τους Διδύμους, που βαριούνται εύκολα, συνιστάται να ξεκινήσουν δυναμικά την ημέρα τους με ένα body scrub, που θα τους χαρίσει πιο απαλή επιδερμίδα και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Αντίστοιχα, οι Καρκίνοι, που είναι περισσότερο σπιτόγατοι, είναι προτιμότερο να μη θέσουν μη ρεαλιστικούς στόχους και απογοητευτούν. Γι’ αυτούς ο διαλογισμός αποτελεί ιδανικό τελείωμα μιας δύσκολης ημέρας, που θα τους βοηθήσει να βρουν την ψυχική γαλήνη τους και να χαλιναγωγήσουν την κυκλοθυμία τους.

Για τους Λέοντες, που πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του 2017 κολλημένοι στα smartphones τους, συνιστάται αποχή από τα social media κάποιες ώρες της ημέρας, ώστε να καθαρίσουν το μυαλό τους, ενώ για τους τελειομανείς Παρθένους συνιστάται απλά να κοιμούνται περισσότερο για να αποφύγουν τη σωματική και την ψυχική εξάντληση.

honey and lemon

Οι Ζυγοί το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να προσθέσουν μηλόξιδο στη διατροφή τους, το οποίο βοηθά ποικιλοτρόπως τον οργανισμό, ενώ οι Σκορπιοί θα πρέπει να φροντίζουν να αφιερώνουν στον εαυτό τους τουλάχιστον ένα απόγευμα την εβδομάδα.

Για τους Τοξότες ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας αποτελεί ένα φλιτζάνι ζεστό λεμόνι με μέλι, που θα τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημά τους, θα αποτοξινώσει φυσικά τον οργανισμό τους και θα χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα τους.

Οι Αιγόκεροι μπορούν να αντικαταστήσουν τα κλασικά αποσμητικά με φυσικούς αποσμητικούς ορυκτούς κρυστάλλους, ενώ οι Υδροχόοι να αυξήσουν τη σωματική δραστηριότητά τους είτε κάνοντας μακρινούς περιπάτους είτε κατεβαίνοντας μια στάση νωρίτερα από τα μέσα μαζικής μεταφοράς που χρησιμοποιούν.

Οι Ιχθύες, τέλος, καλό είναι να εντάξουν τη γιόγκα στη ζωή τους, που θα τους βοηθήσει στην καλύτερη έκφραση των καλλιτεχνικών ανησυχιών τους.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...