Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο… ρεπόρτερ Μαρινάκης!

❱❱ «Αποκάλυψη-βόμβα» από τον επιχειρηματία: Εκδότης της «Espresso» o… Αλέξης ΤσίπραςΧρειάστηκε να περάσουν ατελείωτες ώρες, να κάνει τα… παιχνίδια του ο ήλιος, να πέφτει πίσσα σκοτάδι και ξανά μανά, για να ανακαλύψουμε εμείς έναν δαιμόνιο συνάδελφό μας (και η χώρα έναν νέο Σέρλοκ Χολμς), ο οποίος έβαλε με την αποκάλυψή του «βόμβα» στα θεμέλια του Τύπου. Ναι! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έπειτα από επίμονη έρευνα και λιώνοντας τα καλογυαλισμένα παπούτσια του στο πεζοδρόμιο, ανακάλυψε ότι εκδότης της «Espresso», της Νο 1 tabloid εφημερίδας, δεν είναι άλλος από τον… Τσίπρα.

Σοκ! Αυτό που προσπαθούσαν 19 ολόκληρα χρόνια να ανακαλύψουν οι απανταχού ρεπόρτερ το ανακάλυψε με τη μία ο «συνάδελφος» πλέον Βαγγέλης και πήγε στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha για να δώσει το «αποκλειστικό». Φανερά κουρασμένος από την επίπονη έρευνά του, δεν πρόλαβε καν να περιποιηθεί τη γενειάδα του, όμως ο… μαραθώνιος των γυρισμάτων είχε αποκαλύψεις!

«Ο κύριος Τσίπρας είπε ότι ελέγχω επτά εφημερίδες. Για άλλη μία φορά μπερδεύτηκε με τον εαυτό του, γιατί ο Αλέξης ο ψεύτης ελέγχει 7 εφημερίδες. Ξέρετε ποιες είναι αυτές. Εγώ θα μιλήσω με ονόματα και συγκεκριμένα, όχι με αοριστολογίες: Είναι η “Εφημερίδα των Συντακτών”, είναι η “Αυγή”, είναι η “Νέα Σελίδα”, είναι το “Ντοκουμέντο”, είναι η “δημοκρατία”, είναι η “Espresso” και το “Εθνος”» είπε ενθουσιασμένος προτού τον διακόψει ο Αντώνης Σρόιτερ για να του θέσει το εξής ερώτημα: «Ενα λεπτό όμως. Βεβαίως το να υπάρχει μία εφημερίδα η οποία είναι θετικά διακείμενη προς την κυβέρνηση (και κάποιες από αυτές που είπατε δεν είναι και εξαιρετικά θετικά διακείμενες προς την κυβέρνηση) δεν σημαίνει ότι τις ελέγχει ο πρωθυπουργός, έτσι;»

Οι επτά εφημερίδες

Ομως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν… ετοιμόλογος:

«Κάποιος που μπορεί να καταλάβει θα καταλάβει ότι αυτές οι επτά εφημερίδες είναι στην υπηρεσία του. Επίσης, αν πάμε και σε κανάλια. Το Οpen, τι είναι το κανάλι; Η ΕΡΤ, όπως την έχουν καταντήσει, τι είναι; Για να μην κρυβόμαστε, μιλάει για ΜΜΕ που είναι εναντίον του και τα περισσότερα Μέσα, οι περισσότερες εφημερίδες, είναι υπέρ του! Τις ελέγχει, μπορούμε να πούμε. Ομως τα περισσότερα που γράφουν και σε καθημερινή βάση είναι υπέρ του κυρίου Τσίπρα. Πώς γίνεται αυτό»; Aνατριχίλα…

Κατάφερε όμως πέρα από τις «αποκαλύψεις» του για τον εκδότη της «Espresso» (άλλωστε Ερατοσθένους και Μαξίμου είναι ένα τσιγάρο δρόμος) να γεμίσει τη μικρή οθόνη με μαργαριτάρια! Παρά τα τεσσάρων ημερών γυρίσματα (όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso») με την εναλλαγή του φωτισμού να δίνει και να παίρνει πάνω στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη (μετρήσαμε τουλάχιστον οκτώ εναλλαγές στον φωτισμό), ο εφοπλιστής κατάφερε να αυξήσει το βράδυ της Πέμπτης την κατανάλωση Ντεπόν από τους τηλεθεατές!

Τόσα ήταν τα μαργαριτάρια που πέταξε στην «Αυτοψία», που οι τηλεθεατές δεν γλίτωσαν τον πονοκέφαλο… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για παράδειγμα, μας έκανε γνωστό ότι οι κάτοικοι της Κούβας λέγονται «Κουβάνοι». Οταν λοιπόν ξεκίνησε την επίθεσή του στον Τσίπρα (τον… εκδότη της «Espresso», για να μην ξεχνιόμαστε) σημειώνοντας ότι πετά συνέχεια το μπαλάκι στην εξέδρα και μιλά για το «Noor 1», ενώ η οικογένειά του «έπαιρνε εργολαβίες από τη χούντα», όπως είπε, θέλησε να κάνει έναν παραλληλισμό πετώντας το μαργαριτάρι: «Πώς αισθάνεται ένας Κουβάνος πολίτης όταν συζητούν υποθετικά για τον Τσε Γκεβάρα και λένε ότι η οικογένεια του Τσε Γκεβάρα, του γνωστού επαναστάτη, πλούτισε με δουλειές που είχε κάνει με το καθεστώς Μπατίστα; Θα είναι ιδιαίτερα περήφανοι; Αρα, λοιπόν, για έναν δήθεν αριστερό, όπως ο κύριος Τσίπρας, δεν πιστεύω ότι οι Ελληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε η οικογένειά του. Είναι πολύ απλά τα πράγματα» τόνισε με έμφαση ο εφοπλιστής. Τώρα οι κάτοικοι της «Κουβανίας» τι λένε για όλα αυτά είναι άλλο ζήτημα! Ισως την επόμενη φορά να είναι καλεσμένος σε ταξιδιωτική εκπομπή, για να μάθει από κοντά την άποψη των «Κουβάνων».

Τηλεοπτικές άδειες

Να ήταν όμως μόνο αυτό… Στην ερώτηση πότε ξεκίνησε η σύγκρουσή του με τον πρωθυπουργό και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, μίλησε για τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας ότι ο φάκελος είναι «αψεγιάδιαστος». Και λίγο μετά ήρθε και άλλη «λαίλεπα». Οχι, μην απορείτε. Δεν κάναμε εμείς κάποιο λεκτικό λάθος. Απλά ο ισχυρός ανήρ του Ολυμπιακού, θέλοντας να πείσει ότι παρέλαβε την ομάδα με πολλά χρέη, μπέρδεψε τη λαίλαπα με τη «λαίλεπα». «Ανέλαβα τον Ολυμπιακό με 40.000.000 ευρώ χρέη, όταν ο κύριος Κόκκαλης ανέλαβε τον Ολυμπιακό, από τη λεγόμενη “λαίλεπα” Κοσκωτά, το χρέος του ήταν το μισό από ό,τι το ανέλαβα εγώ» είπε προσθέτοντας ακόμη μια λέξη στο ελληνικό λεξιλόγιο.

—-

«Πάρτι» στο twitter και τρολάρισμα στον Βαγγέλη

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έδινε τα διαπιστευτήριά του στον Αντώνη Σρόιτερ, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του twitter που με τον γνωστό καυστικό τους τρόπο σχολίαζαν τα ουκ ολίγα «μαργαριτάρια» του.

Αφού δημιούργησαν το χάσταγκ #autopsia -το οποίο από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής είχε την πρώτη θέση επισκεψιμότητας-, περισσότεροι από 2.000 χρήστες επιδόθηκαν σε ένα ανηλεές τρολάρισμα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Μαρινάκης: Εχω δεχτεί πάρα πολλά παράπονα από τη νέα δημοκρατία για όσα γράφουν οι εφημερίδες μου – στηρίζουν το κέντρο και την αριστερά. ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;» έγραψε κάποιος σχολιάζοντας τα λεγόμενα του προέδρου του πρώην ΔΟΛ. Το συγκεκριμένο τουίτ μάλιστα απέσπασε και τα περισσότερα likes από τους χρήστες.

Εξίσου μεγάλη ανταπόκριση όμως είχε και το τιτίβισμα που αναφερόταν στο -γνωστό πλέον σε όλους- ναρκόπλοιο και στους… «αιφνίδιους» θανάτους μελών του πληρώματος: «Το τι άγχος έχω…Φαντάσου εκεί που συνεντευξιάζεται ο Βαγγέλας μας να αναδυθεί κανά πτώμα μάρτυρα του NOOR 1, εκεί δεξιά τους στο λιμάνι».

«Είναι πια πολύ πιο σημαντικό το διακύβευμα: Δημοκρατία εναντίον Κόζα Νόστρα» σχολίασε ένας άλλος θέλοντας προφανώς να καυτηριάσει τις ουκ ολίγες τραμπούκικες πρακτικές του υπόδικου Βαγγέλη Μαρινάκη. «Μια λάθος ερώτηση να κάνει ο Σρόιτερ στον Μαρινάκη και τον βλέπω δανεικό στον Πανιώνιο» σχολίασε ακόμη ένας.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...