Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Ο κουμπάρος που εξαπάτησε την χήρα στο όνομα του Κατσιματίδη

❱❱ Πολιτικός μηχανικός έταξε σε χήρα ότι θα πουλούσε πολυκατοικία της στη Νίσυρο στον ομογενή κροίσο και της «έφαγε» 180.000 ευρώ

Απατεώνας ολκής αποδείχτηκε ο… κουμπάρος, που προσπάθησε να εξαπατήσει μια εύπορη χήρα με αναπηρία από τη Ρόδο, στην οποία είχε προτείνει να τον παντρέψει, και παραλίγο να την αφήσει στην… ψάθα!

Η άτυχη γυναίκα πίστεψε τον πολιτικό μηχανικό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι είχε συμφωνήσει με έναν ζάπλουτο Ελληνοαμερικανό να αγοράσει μια τριώροφη πολυκατοικία που είχε στην ιδιοκτησία της στη Νίσυρο. Από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2015 της «έφαγε» σταδιακά 32.090 ευρώ, δήθεν για να τακτοποιήσει πολεοδομικές παραβάσεις στο ακίνητο.

Ωστόσο ο δράστης πιάστηκε στη φάκα και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου επιδικάστηκε στη χήρα αποζημίωση ύψους 180.480 ευρώ. Μάλιστα, το δικαστήριο έκρινε ότι το ποσό των 100.000 ευρώ της αποζημίωσης είναι προσωρινά εκτελεστό σε βάρος του πολιτικού μηχανικού, ενώ διέταξε την κράτησή του επί οκτώ μήνες, επιδικάζοντάς της και τα δικαστικά έξοδά της, ύψους 3.700 ευρώ.

Η γυναίκα, που έπρεπε να φροντίσει δύο παιδιά με προβλήματα υγείας, πίστεψε ότι είχε σταθεί τυχερή επειδή βρέθηκε στον δρόμο της ο πολιτικός μηχανικός που γνώριζε τον ζάπλουτο Νισύριο της Αμερικής Τζον Κατσιματίδη. Η ίδια υποστηρίζει ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη της και της πρότεινε να πουλήσει ένα ακίνητο που είχε αποκτήσει από κληρονομιά στη Νίσυρο, αφού πρώτα τη διαβεβαίωσε ότι είχε βρει αγοραστή, τον Ελληνοαμερικανό κροίσο, που πρόσφερε το ποσό των 550.000 ευρώ.

Κατόπιν, σύμφωνα με τη «δημοκρατική», της ανέφερε πως θα έπρεπε να γίνουν κάποιες εργασίες στο ακίνητο προτού το αγοράσει ο ομογενής. Για να γίνει πιστευτό όλο αυτό, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που παρίσταναν έναν συνεργάτη του πολιτικού μηχανικού, τον ίδιο τον Κατσιματίδη (!) και έναν Ρουμάνο συμβολαιογράφο, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι δήθεν είχε συντάξει συμβόλαιο για την αγοραπωλησία του ακινήτου.

Εξάλλου για την τακτοποίηση της αγοραπωλησίας του ακινήτου της Νισύρου η χήρα υποστηρίζει ότι κατέβαλε τον Απρίλιο του 2015 στον δράστη 140.469 ευρώ σε μετρητά και επιπλέον 40 χρυσές λίρες, αξίας 10.017 ευρώ, καθώς την είχε πείσει ότι τα χρήματα θα πήγαιναν στην έκδοση των απαραίτητων αδειών, των συμβολαιογραφικών εξόδων κ.λπ.

Η γυναίκα, μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα του έδινε ως δώρο 28.000 ευρώ μετά την υπογραφή του συμβολαίου! Στη συνέχεια όμως διαπίστωσε ότι είχε στήσει σε βάρος της απάτη με σκοπό να της αποσπάσει τα χρήματα. Όπως η ίδια υποστηρίζει, μεθόδευσε και άλλο σχέδιο, πείθοντάς τη να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση, στην οποία ανέφερε ότι είχε πάρει από εκείνον άτοκο δάνειο ύψους 28.000 ευρώ, που όμως ήταν το δώρο που του είχε υποσχεθεί μετά την υπογραφή του συμβολαίου!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...