Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Θρίλερ με τον αδελφό της Μπάστα

❱❱ Νοσηλεύεται έπειτα από τροχαίο-σοκ με δύο νεκρούς στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στη νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, με νεκρούς δύο άνδρες ηλικίας 55 και 34 ετών και τρεις τραυματίες μεταξύ των οποίων και ο ετεροθαλής αδελφός της Σάσας Μπάστα, Δημήτρης.

Μάλιστα ο 39χρονος άνδρας, που είναι παλιός γνώριμος των Αρχών καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και απάτες, φέρεται ότι ήταν εκείνος που κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου μαύρου οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο Δημήτρης Μπάστας έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτο στο στηθαίο προτού συγκρουστεί μετωπικά με το διερχόμενο αυτοκίνητο των δύο άτυχων ανδρών, του Δημήτρη Μπενέτση και του Νίκου Μουγκογιάννη, που βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Στο πλευρό του ο 39χρονος είχε φιλικό του πρόσωπο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων έπεσε πάνω τους και τρίτο αυτοκίνητο, με οδηγό μία 33χρονη η οποία επίσης νοσηλεύεται.

Αμέσως μετά την τραγική καραμπόλα που σημειώθηκε στο ύψος των Βραχνέικων άνδρες της Τροχαίας αλλά και της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες και να απομακρύνουν τα οχήματα από το οδόστρωμα. Όμως, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διενέργεια προανάκρισης για τα αίτια και τις συνθήκες της τραγωδίας, μια νέα εξέλιξη έρχεται να περιπλέξει το τοπίο του δυστυχήματος.

Κι αυτό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τα τρία οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο και μεταφέρθηκαν σε μάνδρα στην Πάτρα όπου επρόκειτο να εξεταστούν εξονυχιστικά από τους πραγματογνώμονες της ΕΛ.ΑΣ., άγνωστοι φέρεται ότι έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μπάστα. Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο άγνωστα πρόσωπα εντόπισαν στη μάντρα το όχημα του 39χρονου και άρχισαν να το ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή!

ESR 1410 011 CMYK
Αριστερά: Νίκος Μουγκογιάννης Δεξιά: Δημήτρης Μπενέτσης

Προβληματισμός στις Αρχές

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονο προβληματισμό στις Αρχές που εξετάζουν εάν η συγκεκριμένη ενέργεια συνδέεται με το εγκληματικό παρελθόν του Δημήτρη Μπάστα. Όπως σημειώνουν μάλιστα αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της Τροχαίας που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος εξέτασαν και τα τρία εμπλεκόμενα οχήματα, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Αυτό δεν αποκλείει να υπήρχε κάποια κρύπτη ή κρυφό σημείο στο όχημα, που δεν διαπιστώθηκε κατά τον πρώτο έλεγχο καθώς οι αστυνομικοί εστίασαν στο τροχαίο, σημείωναν οι ίδιες πηγές οι οποίες, συνεκτιμώντας την εμπλοκή του 39χρονου με τον νόμο, αφήνουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Δημήτρη Μπάστα είχε σταθεί και η αιτία για τις κακές σχέσεις με την ετεροθαλή αδελφή του Σάσα. Η ίδια μετά τη σύλληψή του το 2017 είχε δηλώσει ότι τον έχει δει μόνο μία φορά στη ζωή της και δεν έχει σχέσεις μαζί του, ενώ είχε ευχηθεί «ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....