Τετάρτη 13|11|2019
ΑΡΧΙΚΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Το κινητό «σκοτώνει» τα... ζευγάρια

Το κινητό «σκοτώνει» τα… ζευγάρια

❱❱ Το sex αγνοείται, σύμφωνα με έρευνα, για τα ζευγάρια που πέφτουν στο κρεβάτι με το τηλέφωνο στο χέρι

Η κρεβατομουρμούρα έχει δώσει τη θέση της στο σκρολάρισμα, και αυτό βλάπτει σοβαρά την υγεία της σχέσης, ίσως πιο σοβαρά απ’ ό,τι η γκρίνια.

Νέα έρευνα έδειξε ότι σχεδόν τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων Αμερικανών παραδέχθηκαν ότι παίρνουν μαζί τους στο κρεβάτι το κινητό τους, με αναπόφευκτα αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα της επικοινωνίας με το έτερον ήμισυ.

Η έρευνα, που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας παροχής τεχνολογικών λύσεων Asurion, κατέγραψε τις συνήθειες 2.000 Αμερικανών που αφορούν το κινητό και έδειξε ότι όσοι το παίρνουν μαζί τους στο κρεβάτι είναι δύο φορές πιο πιθανό να ασχοληθούν με αυτό αντί να κάνουν σεξ ή αγκαλιές με τον σύντροφό τους.

Μάλιστα, μεταξύ των ερωτηθέντων, η ενασχόληση με το κινητό αναδείχθηκε νούμερο ένα δραστηριότητα την τελευταία ώρα προτού αποκοιμηθούν τη νύχτα. Το δε 25% δηλώνει ότι το τελευταίο πράγμα που βλέπει κάθε βράδυ πριν κλείσει τα μάτια του είναι το τηλέφωνό του. Μάλιστα, τα ζευγάρια δηλώνουν ότι περνούν κατά μέσο όρο τρεις νύχτες κάθε εβδομάδα χαζεύοντας σε διαφορετικές οθόνες στο κρεβάτι.

Το 55% παραδέχεται πως συνειδητοποιεί ότι αυτό λειτουργεί σε βάρος του ποιοτικού χρόνου με τους αγαπημένους του, ενώ το 35% παραδέχεται ότι η σεξουαλική ζωή του έχει πληγεί. Το παρήγορο είναι ότι το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δηλώνει ότι έχει συζητήσει με το έτερον ήμισυ και έχει παραδεχθεί την ανάγκη να μην πέφτει στο κρεβάτι με το κινητό τόσο συχνά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CELEBRITY NEWS