Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Γεροντάκι μαρτύρησε στα χέρια Γεωργιανών

❱❱ Γεωργιανοί ληστές έσπασαν το χέρι, τα δόντια και τη μύτη 74χρονου στη Βούλα και έφυγαν όταν τους είπε πού έκρυβε χιλιάδες ευρώ και χρυσό!

Σε μεσαιωνικά βασανιστήρια που δεν χωρά ανθρώπινος νους υπέβαλαν σαδιστές κακοποιοί έναν 74χρονο, προκειμένου να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει σε ποιο σημείο του σπιτιού του, στη Βούλα, έκρυβε χρήματα. Οι αδίστακτοι Γεωργιανοί ληστές, αφού βασάνιζαν επί πέντε ώρες τον άτυχο άνδρα και του έσπασαν το χέρι, τα δόντια και τη μύτη, τράπηκαν σε φυγή με λεία χιλιάδων ευρώ!

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Οι τρεις επικίνδυνοι ληστές παραβίασαν το σπίτι του 74χρονου και τον περίμεναν να επιστρέψει. Μόλις ο ηλικιωμένος γύρισε το κλειδί στην πόρτα και μπήκε στο διαμέρισμά του, λίγο μετά τις 22.00 τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, οι κακοποιοί τον ακινητοποίησαν και τον έγδυσαν.

Σακούλα στο κεφάλι

Αμέσως μετά του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στην μπανιέρα και, αφού τη γέμισαν με νερό, χωρίς το παραμικρό ίχνος ανθρωπιάς τον υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό για να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και πού βρισκόταν!

Αν και από την πρώτη στιγμή ο 74χρονος αποκάλυψε στους αδίστακτους Γεωργιανούς το μέρος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε χιλιάδες ευρώ και μεγάλη ποσότητα χρυσού, εκείνοι συνέχισαν να πιστεύουν ότι ο ηλικιωμένος τούς έκρυβε και άλλα χρήματα. Έτσι, συνέχισαν να τον κακοποιούν, ενώ άνοιξαν έως και τρύπες στους τοίχους σε μια προσπάθεια να φύγουν με όσο μεγαλύτερη «μπάζα» γινόταν.

Όταν πείστηκαν πια ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα μέσα στην πολυτελή μονοκατοικία, οι επικίνδυνοι κακοποιοί τράπηκαν σε φυγή, ξηλώνοντας και παίρνοντας μαζί τους και το καταγραφικό μηχάνημα, στο οποίο υπήρχε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

«Τον είχαν ξεγυμνώσει και τον χτύπησαν… Τον έβαλαν μέσα στην μπανιέρα, του έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι και έριχναν στο στόμα του κονιάκ για να δουν αν πνιγεί. Την ώρα που έφτανε στο τελικό σημείο την άνοιγαν και του έλεγαν “Πού έχεις τα χρήματα;”… Τον βασάνιζαν γύρω στις τέσσερις με πέντε ώρες, παρόλο που εκείνος τούς είπε από την αρχή πού είχε τα χρήματα» ανέφερε σε δηλώσεις του συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου.

Στην κατάθεση που έδωσε αργότερα στους αστυνομικούς ο 74χρονος υποστήριξε ότι δεν διαπίστωσε ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμά του. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί χέρι του, το οποίο έσπασαν οι ληστές.

Ξύπνησαν μνήμες από το «σιδέρωμα» 85χρονης στο σπίτι της στην Κυψέλη

PSX 20171029 173007

Ο άγριος βασανισμός του 74χρονου ξύπνησε μνήμες από τη βάναυση κακοποίηση που είχε υποστεί μια 85χρονη στα χέρια σαδιστών Γεωργιανών πριν από δύο χρόνια στην Κυψέλη

Τότε, τα τρία από τα επτά μέλη της αδίστακτης σπείρας των σκληρών Γεωργιανών, την οποία εξάρθρωσε η Αστυνομία, φέρεται ότι είχαν προκαλέσει εγκαύματα με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο στην άτυχη Δέσποινα Σκούρτη προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα, ενώ συνέχιζαν να τη χτυπούν στο πρόσωπο με γροθιές! Οι δράστες έφυγαν τελικά με λίγα ευρώ που βρήκαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης, την οποία φρόντισαν επίσης να δέσουν για να μην ειδοποιήσει τις Αρχές.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 τα μέλη της γεωργιανής «σπείρας με το σίδερο» κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση κατά της Αρχής, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση. Προτού πέσει η αυλαία της δίκης το δικαστήριο επέβαλε στους πέντε εξ αυτών ποινές κάθειρξης 25 χρόνων, ενώ οι υπόλοιποι δύο καταδικάστηκαν σε τριετή φυλάκιση, καθώς κρίθηκαν ένοχοι μόνο για το αδίκημα της συμμορίας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι γεωργιανής καταγωγής κατηγορούμενοι το διάστημα που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι πραγματοποίησαν συνολικά 32 κλοπές και τρεις ληστείες.

PSX 20171029 173109

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...