Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

«Πήρε τη νίκη µε ένα φάουλ!»

Τι λέει η στατιστική για το «τρίποντο» του ΠΑΟ

Στο ηµίχρονο του αγώνα στα Περιβόλια, το επιτελείο της στατιστικής υπηρεσίας της Σούπερ Λίγκας δέχεται την επίσκεψη του παρατηρητή, Μ. Γιανναδάκη. «Συγγνώµη, πόσα φάουλ έχετε καταγράψει, γιατί εγώ έχω σηµειώσει µόνο τέσσερα». «Και εµείς το ίδιο» του απαντούν. Απορηµένος, ο παρατηρητής επιστρέφει στη θέση του. Μέχρι το τέλος του µατς Πλατανιάς-Παναθηναϊκός θα έχει σηµειώσει στο µπλοκάκι του άλλα έξι, µόλις, φάουλ! 
Πολύ σηµαντικό: ο γηπεδούχος Πλατανιάς υπέπεσε σε µόνο ένα φάουλ, µε τον Τσουράκη, στο 27ο λεπτό, ενώ ο (ισχυρός) Παναθηναϊκός σε δέκα.

«Βλέποντας τα στατιστικά το βράδυ πάγωσα, ήταν κάτι απίστευτο» µας λέει ο Κώστας Γαλάνης, υπεύθυνος της Galanissportsdata, που αποκαλύπτει ότι το βράδυ είδαν ξανά ολόκληρο το µατς προκειµένου να διαπιστώσουν την αλήθεια του πράγµατος.
«Ο µέσος όρος φάουλ σε ένα µατς ήταν 40 και για τις δύο οµάδες µαζί, δηλαδή από 20 η καθεµιά, που µπορεί να είναι και 18-22, κ.ο.κ. Τώρα, ο µ.ό. έχει πέσει στα 36 συνολικά. Σε καµία περίπτωση ένα µε δέκα» λέει ο κ. Γαλάνης, και απαντά στο ερώτηµα πώς εξηγείται κάτι τέτοιο: «Νοµίζω ότι ο διαιτητής άφησε τον αγώνα να παιχθεί. Προφανώς όµως είναι και θέµα οµάδων. Θυµάµαι πριν χρόνια είχε συµβεί κάτι ανάλογο µε τον Παναθηναϊκό του Ρότσα. Η οµάδα του είχε υποπέσει σε 4 φάουλ, και, όταν τον είχα ρωτήσει πώς µπορεί να συµβεί, µου είχε απαντήσει «έτσι παίζουµε εµείς». Βέβαια, άλλο το ποδόσφαιρο τότε. Πάντως, έχει ξανασυµβεί να έχουµε µονοψήφιο αριθµό φάουλ στην ιστορία της Superleague, ποτέ όµως ένα φάουλ για τη µία οµάδα. Αυτό είναι ρεκόρ».

Ο Καρέλης

Στο µεταξύ, ευκαιρία να… ανασάνουν έχουν στο «πράσινο» στρατόπεδο µετά την επιστροφή στις νίκες, κι ενώ ακολουθεί µια ακόµη δύσκολη έξοδος, αύριο στον Βόλο, µε τον τοπικό Ολυµπιακό (στο πλαίσιο του Κυπέλλου). «Eίµαι πολύ περήφανος για την οµάδα µου. Κάναµε τα πάντα, και πρέπει να συνεχίσουµε έτσι» δήλωσε ο Ζέκα. «Κάθε παιχνίδι έχει τις διαφορές του, αλλά όλα είναι δύσκολα. Ξέρουµε από πέρσι την οµάδα του Ολυµπιακού, και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουµε για να µη µένουµε πίσω στο σκορ» σχολίασε ο Νίκος Καρέλης, που αναδείχθηκε στον πολυτιµότερο παίκτη του µατς στα Χανιά από τους αθλητικούς συντάκτες.

Ο παίκτης παρέλαβε το βραβείο του από έναν µικρό και ανταπέδωσε προσφέροντάς του µια φανέλα του Παναθηναϊκού – από τις ωραίες στιγµές του αθλητισµού.
Ο επόπτης Στέλιος Τσολάκης, µε τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ που υπέδειξε σε Μέντες και Καρέλη, οδεύει προς παραποµπή.

Βαγγέλης Μελέκογλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...