Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Μετανιωμένη η 39χρονη βιτριολίστρια της Κρήτης: «Eγώ είμαι το θύμα»

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο οδηγήθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου η 39χρονη βιτριολίστρια της Κρήτης, η οποία δικάζεται για τη φρικιαστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος του 37χρονου εν διαστάσει συζύγου της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, τον Οκτώβριο του 2022!

VITRIOLISTA KRITI85026

Τα μέτρα ασφαλείας για τη δίκη της 39χρονης Μ.Σ., που άρχισε χθες, ήταν δρακόντεια τόσο μέσα στη δικαστική αίθουσα, όπου ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός, όσο και έξω από τα δικαστήρια, όπου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, με πάνοπλους αστυνομικούς και διμοιρίες. Η κατηγορουμένη, η οποία δικάζεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, «μοιράζεται» το εδώλιο με μία 20χρονη φίλη της και τον 46χρονο οδηγό ταξί, ο οποίος τη φυγάδευσε μετά την επίθεση. Και οι δύο κατηγορούνται για συνέργεια στην παραπάνω πράξη και αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

φ2 2022 10 25T082641

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος Γιώργος Μ. δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ούτε αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη, αφενός για λόγους υγείας και αφετέρου γιατί δεν είναι έτοιμος ψυχολογικά να ξαναζήσει τις επώδυνες μνήμες από τη μοιραία νύχτα της 21ης Οκτωβρίου 2022 που άλλαξε τη ζωή του!

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας είχε προαναγγείλει την πρόθεση του εντολέα του να μην παραστεί στη δίκη, τονίζοντας ότι «είναι αδιανόητο να παραστεί στο δικαστήριο (ενν. 37χρονο) και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για την τύχη των δύο κατηγορούμενων γυναικών».

Φ3
Στην απολογία της, διάρκειας περίπου δύο ωρών, η βιτριολίστρια της Κρήτης, που «πάγωσε» το πανελλήνιο όταν ομολόγησε ότι «έλουσε» με καυστικό υγρό τον εν διαστάσει σύζυγό της, ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 37χρονο. «Δεν είμαι δολοφόνος, είμαι ενάμιση χρόνο σε σοκ» είπε και πρόσθεσε: «Eγώ είμαι το θύμα. Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε και θα είχαμε άλλη μία γυναικοκτονία».

φ1Παράλληλα, ζήτησε «συγγνώμη» τόσο από τα παιδιά της όσο και από τον πρώην σύζυγό της, λέγοντας πως δεν ήθελε να τον σκοτώσει, παρά μόνο να τον τραυματίσει για να μπορεί να φύγει από το ξενοδοχείο. «Δεν επιθυμεί τη δίωξή μου ο Γιώργος, γι’ αυτό δεν είναι κανείς τους εδώ σήμερα. Εχω μιλήσει μαζί του» κατέληξε η κατηγορουμένη, λίγο προτού ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου να διακόψει για τις 29 Φεβρουαρίου.

Ηταν γύρω στις 10 τη νύχτα της 21ης Οκτωβρίου 2022 όταν η 38χρονη -τότε- Μ.Σ. και ο 36χρονος Γιώργος Μ. μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έγινε η αρρωστημένη επίθεση με καυστικό υγρό. Οπως ανέφεραν μάρτυρες, κάποια στιγμή το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει, όμως, ύστερα από λίγο, σταμάτησαν να ακούγονται φωνές και επικράτησε ησυχία.

Διαβάστε επίσης: Τα απίστευτα μηνύματα μίσους της 38χρονης βιτριολίστριας με τον πρώην κουνιάδο της

Το τι μεσολάβησε ως τα ξημερώματα της 22ας Οκτωβρίου, όταν ο 37χρονος από το Φόδελε βγήκε από το δωμάτιο και άρχισε να καλεί έντρομος σε βοήθεια, δεν έγινε γνωστό. Σύμφωνα, πάντως, με κουβέντες που είχε το θύμα με συγγενείς του, αφότου συνήλθε από την καταστολή, ο ίδιος κοιμόταν όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό που του σμπαράλιασε το πρόσωπο! Από την πλευρά της η 39χρονη είχε παρουσιάσει τον εαυτό της ως θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, απειλών και ξυλοδαρμών, υποστηρίζοντας στην απολογία της στον ανακριτή ότι αναγκάστηκε να κάνει χρήση του καυστικού υγρού ως μέσο αυτοπροστασίας, καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...