Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ • «Δε με θέλεις! Πέφτω…»

Σμηνίτης βούτηξε από τον Ισθμό όταν η κοπέλα του τού είπε να χωρίσουν • Επαθαν σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες που ήταν στη γέφυρα

Αρκετοί άνθρωποι που επισκέπτονταν τη διώρυγα της Κορίνθου, μεταξύ των οποίων και λίγα παιδιά που είχαν πάει εκδρομή με τα σχολεία τους, «πάγωσαν» από το σοκ, όταν είδαν έναν νεαρό να κάνει βουτιά θανάτου στον Ισθμό μετά τον έντονο καβγά με τη φίλη του.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ολα δείχνουν ότι ο 19χρονος φαντάρος έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του από έρωτα, θολωμένος επειδή η 17χρονη αγαπημένη του τού ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο άτυχος Νίκος Κ. ήταν μοναχοπαίδι και υπηρετούσε -τους τελευταίους μήνες- τη θητεία του στην Αεροπορία στην Τρίπολη. Πριν από λίγες ημέρες είχε πάρει άδεια και πήγε στο πατρικό του στην Κόρινθο.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία τρία εικοσιτετράωρα είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν έβγαινε από το δωμάτιό του.

3edwqaerf 1Χθες, γύρω στις 11.30 το πρωί, φέρεται ότι δέχθηκε τηλεφώνημα και έφυγε για να πάει στον Ισθμό, όπου είχε δώσει ραντεβού με την κοπέλα του. Εκεί, κατά τις ίδιες πηγές, άρχισε να λογομαχεί με τη 17χρονη που, σύμφωνα με μάρτυρες, του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν.

Ο 19χρονος σμηνίτης δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό. Μέσα στην απόγνωσή του, σύμφωνα με μάρτυρες, της φώναξε: «Δεν με θέλεις! Πέφτω…»

Στο κενό από 79 μέτρα

Πριν εκείνη προλάβει να τον συγκρατήσει, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και βούτηξε στο κενό από ύψος 79 μέτρων, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τη 17χρονη να επιχειρεί να τον ακολουθήσει, προφανώς σε μια ενστικτώδη κίνηση να τον σώσει!

Ομως, ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο την κράτησε έγκαιρα πριν πέσει και εκείνη στη διώρυγα.

Τα μαγαζιά στην τουριστική περιοχή ήταν ανοιχτά, με αποτέλεσμα στη γέφυρα απ’ όπου έπεσε ο 19χρονος να σπεύσουν καταστηματάρχες, πελάτες και εκδρομείς, αλλά και η Αστυνομία, την οποία ειδοποίησαν αυτόπτες μάρτυρες.

Το θλιβερό έργο της ανάσυρσης του 19χρονου ανέλαβαν άνδρες του Λιμεναρχείου Ισθμιας, με τη συνδρομή υπαλλήλων της εταιρίας που διαχειρίζεται τη διώρυγα του Ισθμού, και έφτασαν με σκάφος στο σημείο της πτώσης.

Κατέρρευσε η μητέρα

Τον νεαρό αναγνώρισε ο πατέρας του, ο οποίος ειδοποιήθηκε στην αντιπροσωπία αυτοκινήτων όπου δουλεύει, ενώ η μητέρα του, που είναι υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, κατέρρευσε μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν. Για τα ακριβή αίτια που έκαναν τον ερωτευμένο νεαρό να βάλει τέλος στη ζωή του διεξάγεται προανάκριση, ενώ το πτώματου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έγινε νεκροτομή.

Πάντως, η ανήλικη μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Λιμενικού, ακόμη δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, καθώς έχει υποστεί ισχυρό νευρικό κλονισμό.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...