Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ • Αυτός «ανοίγει» τις βίλες των VIPs

Ο υπεράνω πάσης υποψίας πληροφοριοδότης που πουλάει μυστικά στους ληστές! Η εμπλοκή του σε υπόθεση με ναρκωτικά και οι επαφές του με «βαριά» ονόματα της νύχτας

Στα ίχνη τού υπεράνω υποψίας πληροφοριοδότη, ο οποίος πουλάει, προφανώς αντί αδράς αμοιβής, όλα τα «μυστικά» για τις βίλες των πλουσίων στη συμμορία των μαυροφορεμένων κουκουλοφόρων, που τρυπώνουν σε πολυτελείς κατοικίες, με στόχο τα χρηματοκιβώτια, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής. Η καλά πληροφορημένη σπείρα έχει προχωρήσει σε απανωτές διαρρήξεις και ληστείες, τόσο στα βόρεια προάστια της Αττικής όσο και στη Γλυφάδα, με θύματα μεταξύ άλλων, εφοπλιστές, και επιχειρηματίες.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Συγκεκριμένα, όμως, η διάρρηξη (πριν από περίπου δύο εβδομάδες) στη μονοκατοικία της Αννας Βίσση στην Εκάλη και λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι της δημοσιογράφου του Alpha Ηρώς Καριοφύλλη και του συζύγου της, αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, στην Πεντέλη, ενός γνωστού γιατρού στους Θρακομακεδόνες, αλλά και του μουσικού παραγωγού Τόνυ Μαυρίδη στην Ανω Γλυφάδα (στα τέλη Σεπτεμβρίου), οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στο συμπέρασμα ότι οι επαγγελματίες «ποντικοί» είχαν καλή πληροφόρηση όχι μόνο από την παρακολούθηση που έκαναν, αλλά και από έμπιστο πληροφοριοδότη, που κυκλοφορεί με άνεση στα σαλόνια της Αθήνας, μαθαίνει λεπτομέρειες και μπορεί να «ανοίγει» τις βίλες των πλουσίων! Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα του «σκοτεινού» πληροφοριοδότη, ο οποίος αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι δράστες είχαν απόλυτη γνώση των συστημάτων ασφαλείας, τα οποία εξουδετέρωσαν με ευκολία, τη στιγμή μάλιστα που κάποια από αυτά είναι ιδιαιτέρως εξελιγμένα, ενώ άλλα είναι κρυφά! Για τον λόγο αυτόν, οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένο πρόσωπο, που έχει επαφές με την «καλή κοινωνία», αλλά το ίδιο φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ.

Εθισμένος

Μάλιστα, κατά το παρελθόν είχε εμπλοκή σε υπόθεση με ναρκωτικά, ωστόσο είχε γλιτώσει τη φυλακή επικαλούμενος τον εθισμό του σε παράνομες ουσίες.

Οσον αφορά την πληροφόρηση της συμμορίας, το εν λόγω πρόσωπο φέρεται ότι έχει παράλληλες επαφές με «βαριά» ονόματα της νύχτας. «Κινείται με απίστευτη άνεση στα πιο φωτεινά στέκια της πόλης και την ίδια στιγμή κυκλοφορεί τόσο άνετα στα πιο σκοτεινά σημεία της Αθήνας, κάνοντας παρέα με ανθρώπους επικίνδυνους και παραβατικούς» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Οι κινήσεις του πληροφοριοδότη σε γνωστά στέκια σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Γλυφάδα, το γεγονός ότι ξέρει πολλά, ενώ κρατά χαμηλούς τόνους και ποτέ δεν έχει δηλώσει κάποια εργασία έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον των αστυνομικών.

Ηδη, το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, που πιστεύουν πως, αργά ή γρήγορα, θα κάνει το λάθος και θα πέσει στα χέρια τους, μαζί με την ομάδα των κακοποιών.

5t2342wΗ «παγίδα» που έστησαν στον Μαυρίδη

Ηταν τέλη Σεπτεμβρίου όταν ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη έζησαν τον τρόμο στα χέρια τριών ενόπλων στη μονοκατοικία τους, στη Γλυφάδα. Το περιστατικό είχε σημειωθεί βραδινές ώρες, ενώ ο γνωστός μουσικός παραγωγός βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του και έναν φίλο του στιχουργό. Το σπίτι, σε μια γειτονιά της Ανω Γλυφάδας, διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας και, κατά συνέπεια, στην περίπτωση που οι κακοποιοί επέλεγαν να το διαρρήξουν ίσως να βρίσκονταν μπροστά σε οδυνηρές εκπλήξεις.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι είχαν απόλυτη πληροφόρηση για όσα θα αντιμετώπιζαν. Εκτιμάται, συγκεκριμένα, ότι τα μέλη της συμμορίας επέλεξαν να… υποχρεώσουν τον Τόνυ Μαυρίδη να βγει από το σπίτι του, προκειμένου στη συνέχεια να τον αιφνιδιάσουν, να τον κρατήσουν όμηρο και οι ίδιοι να είναι ασφαλείς ενώ ψάχνουν για μετρητά και κοσμήματα!

Ετσι άρχισαν να πηγαινοέρχονται έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Μαυρίδης να βγει στη βεράντα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει. Το λάθος είχε γίνει και ο μουσικός παραγωγός βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στα χέρια των καλά οργανωμένων ληστών, οι οποίοι μάλιστα φέρεται ότι γνώριζαν πως υπάρχει χρηματοκιβώτιο στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, το γεγονός ότι έκαναν επίμονες ερωτήσεις για το πού είναι κρυμμένο το μεταλλικό κουτί!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...