Η Χρουσαλά των θαλασσών!

SHOWBIZ

Η Χρουσαλά των θαλασσών!

❱❱ Το πρώην μοντέλο με τον σύζυγό της και καλή παρέα «οργώνουν» τα πελάγη με πολυτελές σκάφος

«Και ο μήνας έχει εννιά» για τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέοντα Πατίτσα. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια σανδαλιών και ο εφοπλιστής σύζυγός της βρίσκονται στα πάτρια εδάφη, όπου «οργώνουν» πλέον τα πελάγη με πολυτελές σκάφος. Οχι μόνοι, όμως.


Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα

Οπως αποκάλυψαν η Μαριέττα μέσα από τα instastories και ο Λέοντας με φωτογραφίες που ανέβασε στα δικά του social media, έχουν ήδη κάνει tour στο Ναύπλιο, στην Υδρα και στις Σπέτσες. Ενα tour, στο οποίο -όπως φαίνεται- συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού, παράλληλα με τις επισκέψεις τους στις ειδυλλιακές τοποθεσίες του Αργοσαρωνικού, η Μαριέττα κάνει και μια φωτογράφιση πάνω στο πολυτελές γιοτ.

Οσο για τη φωτογράφο, δεν είναι άλλη από την καλή της φίλη Ρούλα Ρέβη. Στο πολυπληθές team συμπεριλαμβάνονται η Δήμητρα Λαζαράτου, ο Δημήτρης Σταματίου, όπως και άλλοι φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού, που όμως δεν μας τους σύστησαν μέσω των «κλικ» που διοχέτευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Με τη Δήμητρα Λαζαράτου

Κι όσο η Μαριέττα πόζαρε στον φακό της Ρούλας, ο Λέων, που δεν συμμετείχε στη φωτογράφιση, βρήκε δημιουργικούς τρόπους για να περάσει την ώρα του, όπως το ψάρεμα. 


Ενα ψάρι στα χέρια του Πατίτσα

Φυσικά, στα διαλείμματα της δουλειάς, δεν έλειψαν οι αγκαλιές μεταξύ του ερωτευμένου ζευγαριού και οι κοινές φωτογραφίες με χαμόγελα, σαμπάνια και λεζάντες αγάπης.


Μπανάκι στο πολυτελές σκάφος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ