Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας συνεχίζουν να απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι, ταξιδεύοντας με σκάφος στα νησιά μαζί με την οικογένειά τους.
Το ζευγάρι έχει επιλέξει και φέτος τις θαλάσσιες εξορμήσεις, περνώντας από μερικούς από τους πιο όμορφους προορισμούς των Κυκλάδων.
Μετά την Κύθνο, σειρά είχαν η Σέριφος και η Σίφνος, με τη Ραφαέλα Ψαρρού να μοιράζεται την Κυριακή νέες εικόνες από τις διακοπές τους.

Το τετ α τετ πάνω στο σκάφος
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει μια ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη φωτογραφία του ζευγαριού πάνω στο σκάφος.
Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας ποζάρουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο, σε μια εικόνα που αποτυπώνει τη χαλαρή και τρυφερή διάθεσή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Η ίδια δημοσίευσε ακόμη φωτογραφίες από τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά, δίνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από το καλοκαιρινό ταξίδι τους.

Βουτιές στα νερά του Αιγαίου
Η Ραφαέλα Ψαρρού εμφανίζεται χαμογελαστή με το μαγιό της δίπλα στο σκάφος, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο.
Το ζευγάρι συνηθίζει να περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών εν πλω, μαζί με τα παιδιά του, εξερευνώντας διαφορετικά νησιά και απομονωμένες παραλίες.
Οι νέες εικόνες τους έρχονται να προστεθούν στα στιγμιότυπα που έχουν ήδη μοιραστεί από τις φετινές εξορμήσεις τους στο Αιγαίο.



Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









