Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Γλυκό: «Πυρ, γυνή και θάλασσα» από τη Γωγώ Δελογιάννη και την Ειρήνη Πορταλιού

Δείτε τη συνταγή!

Η Γωγώ Δελογιάννη και η Ειρήνη Πορταλιού τιμούν την ημέρα της γυναίκας με το γλυκό «Πυρ, γυνή και θάλασσα» στην κουζίνα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Μία εύκολη συνταγή που θα λατρέψετε.

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ

250 γρ. γάλα 3,5% λιπαρά

10 γρ. φύλλα ζελατίνης

600 γρ. σοκολάτα γάλακτος

500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

2 γρ. καυτερό τσίλι σε σκόνη

2 γρ. θαλασσινό αλάτι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

250 γρ. φουντούκια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

3 γρ. θαλασσινό αλάτι

20 γρ. ηλιέλαιο

ΓΙΑ ΤΑ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

παστεριωμένο ασπράδι κρυσταλλική ζάχαρη

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

φρέσκα σμέουρα

ζαχαρωμένα πέταλα τριαντάφυλλου

σάλτσα από σμέουρα

ΤΡΑΓΑΝΗ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ

400 γρ. μπισκότα μέτρια τριμμένο

100 γρ. λιωμένη σοκολάτα υγείας

100 γρ. πραλίνα φουντουκιού

2 γρ. θαλασσινό αλάτι

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΜΕΟΥΡΟΥ

200 γρ. σμέουρα

40 γρ. ξύδι (φρούτου κατά προτίμηση)

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα