Αμβρόσιος vs ΕΡΤ!

TV GOSSIP

Αμβρόσιος vs ΕΡΤ!

❱❱ Επίθεση με ανοιχτή επιστολή του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου (μικρή φωτό) στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρώτη είδηση», που παρουσιάζουν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολλάλη. Αφορμή; Τι άλλο;

Η παράσταση «Jesus Christ Super Star». Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση κατά των συντελεστών της παράστασης, μιλώντας προχθές το πρωί στην εκπομπή ζήτησε να σταματήσει η ύβρις κατά του Χριστού.

Η συνέντευξη του μητροπολίτη Κυθήρων αποτέλεσε αφορμή για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο να επιτεθεί με ανοιχτή επιστολή του στους παρουσιαστές της «Πρώτης είδησης», κατηγορώντας τους για μη δημοκρατική και αγενέστατη συμπεριφορά. Μάλιστα, στο υστερόγραφο της επιστολής του ζητά από τους χριστιανούς να κλείσουν την ΕΡΤ γιατί είναι απαράδεκτη!

«Στον σεβαστό συνομιλητή σας θέσατε το ερώτημα εάν έχει παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση με το επιχείρημα: “Αφού δεν έχετε παρακολουθήσει την παράσταση, γιατί αντιδράτε;” Και εγώ, λοιπόν, σας ερωτώ: “Σεις έχετε παρακολουθήσει την παράσταση; Εάν όχι, τότε με ποιο δικαίωμα την υποστηρίζετε;” Είσθε, λοιπόν, απαράδεκτοι υποκριτές!» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος στην επιστολή του, η οποία διαβάστηκε on air χθες το πρωί από τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Μαίρη Πολλάλη.

Οσο για την αντίδρασή τους, η κυρία Πολλάλη τόνισε: «Ο διχαστικός λόγος από τους εκπροσώπους της Εκκλησίας σε οποιονδήποτε τομέα δεν βοηθάει σε τίποτα. Και επειδή κάποιοι έχουμε ιδιαίτερη σχέση και με τη θρησκεία, τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, που κηρύττει τον λόγο της αγάπης, θα έπρεπε (σ.σ.: οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας) να είναι πιο προσεκτικοί στα σχόλιά τους».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ