Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Αντιρυτιδική κρέμα με άρωμα μανόλια

❱❱ Το προϊόν που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε είναι η αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με άρωμα μανόλια.  Κάποια από τα βασικά συστατικά της είναι το αμυγδαλέλαιο, το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη Ε και το έλαιο νυχτολούλουδου. Το υαλουρονικό οξύ, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Από τις πρώτες κιόλας  χρήσεις προσφέρει πλήρη θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και επαναφέρει την ελαστικότητα της. Στοχεύει στη σύσφιξη και δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες. Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β6 , Ε καθώς και σε λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα να προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και να συμβάλλει στην πλήρη αναδόμηση της επιδερμίδας.

Η αντιρυτιδική κρέμα μας, όπως και όλα μας τα προϊόντα, ΔΕΝ περιέχει parabens, SLES, PEG, propylenoglycol και  ΔΕΝ δοκιμάζεται σε ζώα.

Επιλέξτε την ως ένα καλό σύμμαχο για τις αυξημένες  ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αποκτήστε λεία, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Απλώστε μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό και κερδίστε παρατεταμένη ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Έχει βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα μανόλια.

Νιώστε τη φυσική ομορφιά.

—-

ABOUT US

Η ιδέα μας για τη δημιουργία μιας Ελληνικής εταιρείας φυτικών χειροποίητων προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς ξεκίνησε το 2014. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας πάνω στις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, των βοτάνων και άλλων ευεργετικών προϊόντων της φύσης όπως τα ανθόνερα, τα εκχυλίσματα και τα έλαια φτιάξαμε το πρώτο μας προϊόν. Αυτό ήταν η κρέμα χεριών με βάση το αμυγδαλέλαιο και τη βιταμίνη Ε.

Αναζητώντας τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και κάθε ηλικίας δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Εμπιστευόμαστε τη φύση και τους αμέτρητους θησαυρούς της που όπως είναι γνωστό κατά τους αιώνες θεραπεύουν την ψυχή και το σώμα και χαρίζουν ευεξία και ομορφιά. Οι πρώτες ύλες μας είναι αγνά, πιστοποιημένα συστατικά της καλύτερης ποιότητας και φιλικά στην επιδερμίδα, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα. Η χώρα μας χάρη στο κλίμα και τον φυσικό πλούτο της μας προσφέρει αγνές πρώτες ύλες και αιθέρια έλαια άριστης ποιότητας και φιλικά στην επιδερμίδα.

Τα προϊόντα μας ΔΕΝ περιέχουν parabens, SLES, PEG, propylenoglycol αφού στόχος μας είναι να πετύχουμε με φυσικό τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση χημικών και συντηρητικών. ΔΕΝ κάνουμε δοκιμές σε ζώα και ως συντηρητικά για τα προϊόντα μας  χρησιμοποιούμε φυτικές λύσεις.

Αποτέλεσμα του συνδυασμού των γνώσεων μας και των ανεξάντλητων θησαυρών της φύσης είναι η δημιουργία της SIMPLY HERBAL, μια απλά φυτική εταιρεία η οποία περικλείει τη φιλοσοφία μας πάνω στα αγνά, χειροποίητα προϊόντα ομορφιάς.

Δοκιμάζοντας  τα προϊόντα μας θα καλύψετε κάθε σας ανάγκη με τη βοήθεια της φύσης. Νιώστε τη φυσική ομορφιά!


spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα