Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χωρίς άγχος για την υπέρβαση

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται απόψε στο Μόναχο, όμως υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΜπάγερνΑπό τον
Γιώργο Σηφάκη

Με ένα όνειρο τρελό, θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΚ στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν (22.00, COSMOTE SPORT 1). Η Ένωση θέλει τουλάχιστον να μη χάσει για να κυνηγήσει στη συνέχεια την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει αποφασίσει την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα ούτε το σύστημα. Είναι όμως βέβαιο ότι θα σφίξει την άμυνά του και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κυνηγώντας τη νίκη που ισοδυναμεί με όνειρο. Αυτό υποστήριξε και ο ίδιος στις δηλώσεις του: «Είναι μία πολύ δύσκολη αποστολή. Χρειάζεται προσοχή από την αρχή μέχρι το τέλος. Να δώσουμε το 100% και όλα θα πάνε καλά». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντρέ Σιμόες που έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης: «Είναι το πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι των ομίλων. Όμως όσο πιο δύσκολο είναι ένα ματς, τόσο πιο μεγάλη είναι και η ευκαιρία για μας. Δεν είμαστε το φαβορί, το λέει η λογική, έχουμε μικρές πιθανότητες για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μας γεμίζει με μεγαλύτερη φιλοδοξία για να έχουμε μια καλή παρουσία».

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ματς με τον ΠΑΟ και την επόμενη ημέρα στην ομάδα: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή. Εμείς μιλήσαμε, δεσμευτήκαμε πως ο καθένας θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στην ομάδα, οπότε ό,τι κι αν συμβεί εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη μας».

Από την άλλη, με πολλά προβλήματα φαίνεται πως κατεβαίνει κόντρα στην ΑΕΚ η Μπάγερν Μονάχου, καθώς ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Άριεν Ρόμπεν, ενώ αμφίβολος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. «Ο Ρόμπεν δεν θα παίξει απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Χάμες έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και θα δούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) αν θα παίξει», δήλωσε ο προπονητής των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς. Να θυμίσουμε πως τα παραπάνω δύο προβλήματα προστίθενται σε αυτά των Τολισό, Τιάγκο και Κομάν, που ήταν γνωστό πως θα απουσιάσουν από τη σημερινή μάχη.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Άγιαξ προκρίνεται με νίκη σήμερα επί της Μπενφίκα, η οποία μένει εκτός αν την ίδια ώρα νικήσει και η Μπάγερν την ΑΕΚ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...