Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Αντιρυτιδική κρέμα με άρωμα μανόλια

❱❱ Το προϊόν που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε είναι η αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με άρωμα μανόλια.  Κάποια από τα βασικά συστατικά της είναι το αμυγδαλέλαιο, το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη Ε και το έλαιο νυχτολούλουδου. Το υαλουρονικό οξύ, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Από τις πρώτες κιόλας  χρήσεις προσφέρει πλήρη θρέψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και επαναφέρει την ελαστικότητα της. Στοχεύει στη σύσφιξη και δρα επανορθωτικά στις ρυτίδες. Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β6 , Ε καθώς και σε λιπαρά οξέα, με αποτέλεσμα να προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και να συμβάλλει στην πλήρη αναδόμηση της επιδερμίδας.

Η αντιρυτιδική κρέμα μας, όπως και όλα μας τα προϊόντα, ΔΕΝ περιέχει parabens, SLES, PEG, propylenoglycol και  ΔΕΝ δοκιμάζεται σε ζώα.

Επιλέξτε την ως ένα καλό σύμμαχο για τις αυξημένες  ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αποκτήστε λεία, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Απλώστε μικρή ποσότητα σε πρόσωπο και λαιμό και κερδίστε παρατεταμένη ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Έχει βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα μανόλια.

Νιώστε τη φυσική ομορφιά.

—-

ABOUT US

Η ιδέα μας για τη δημιουργία μιας Ελληνικής εταιρείας φυτικών χειροποίητων προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς ξεκίνησε το 2014. Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις μας πάνω στις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, των βοτάνων και άλλων ευεργετικών προϊόντων της φύσης όπως τα ανθόνερα, τα εκχυλίσματα και τα έλαια φτιάξαμε το πρώτο μας προϊόν. Αυτό ήταν η κρέμα χεριών με βάση το αμυγδαλέλαιο και τη βιταμίνη Ε.

Αναζητώντας τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και κάθε ηλικίας δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Εμπιστευόμαστε τη φύση και τους αμέτρητους θησαυρούς της που όπως είναι γνωστό κατά τους αιώνες θεραπεύουν την ψυχή και το σώμα και χαρίζουν ευεξία και ομορφιά. Οι πρώτες ύλες μας είναι αγνά, πιστοποιημένα συστατικά της καλύτερης ποιότητας και φιλικά στην επιδερμίδα, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα. Η χώρα μας χάρη στο κλίμα και τον φυσικό πλούτο της μας προσφέρει αγνές πρώτες ύλες και αιθέρια έλαια άριστης ποιότητας και φιλικά στην επιδερμίδα.

Τα προϊόντα μας ΔΕΝ περιέχουν parabens, SLES, PEG, propylenoglycol αφού στόχος μας είναι να πετύχουμε με φυσικό τρόπο το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς τη χρήση χημικών και συντηρητικών. ΔΕΝ κάνουμε δοκιμές σε ζώα και ως συντηρητικά για τα προϊόντα μας  χρησιμοποιούμε φυτικές λύσεις.

Αποτέλεσμα του συνδυασμού των γνώσεων μας και των ανεξάντλητων θησαυρών της φύσης είναι η δημιουργία της SIMPLY HERBAL, μια απλά φυτική εταιρεία η οποία περικλείει τη φιλοσοφία μας πάνω στα αγνά, χειροποίητα προϊόντα ομορφιάς.

Δοκιμάζοντας  τα προϊόντα μας θα καλύψετε κάθε σας ανάγκη με τη βοήθεια της φύσης. Νιώστε τη φυσική ομορφιά!


{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...