Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Hellenic Healthcare Group: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διακρίνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη από τον EcoVadis

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG) αξιολογήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον EcoVadis, τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης Εταιρικής Βιωσιμότητας παγκοσμίως, λαμβάνοντας Χάλκινη Διάκριση για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υψηλή επίδοσή του σε θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης (ESG). Μια ακόμη βράβευση που αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι ένας βιώσιμος όμιλος, ανθεκτικός στις προκλήσεις, που δημιουργεί σταθερά αξία στην κοινωνία μας.

Συγκεκριμένα, αξιολογήθηκε από τον EcoVadis σε τέσσερις κρίσιμες ενότητες, περιβάλλον, εργασιακές πρακτικές, ορθές επιχειρηματικές πρακτικές και βιώσιμες προμήθειες και πέτυχε υψηλές βαθμολογίες για την εφαρμογή ολοκληρωμένων και υπεύθυνων πρακτικών.

Για το έτος 2022, ο Όμιλος με βελτιωμένα ποσοστά πέτυχε υψηλότερη βαθμολογία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και κατατάχθηκε στο υψηλότερο 80% των εταιρειών, ενώ βρέθηκε στο 8% των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως στη παροχή υπηρεσιών υγείας. Σημαντική ήταν και η βελτίωση της επίδοσης στον κλάδο, καθώς ο Όμιλος τοποθετήθηκε στο 2% των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως στον τομέα της υγείας στην ενότητα του περιβάλλοντος, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή του για την κλιματική αλλαγή και τη διατήρηση του θετικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η συνεχής αναγνώριση από τον EcoVadis και τα εξαιρετικά αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι ο Όμιλος Hellenic Healthcare αποτελεί υπόδειγμα για την επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας, καθώς δεν αντιμετωπίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη ως έναν απλό στόχο, αλλά ως ουσιαστικό μέρος της φιλοσοφίας και του χαρακτήρα του, συμβάλλοντας έμπρακτα στη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας. Παράλληλα, αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευση του Ομίλου να βρίσκεται πάντοτε δίπλα

στους πολίτες, παρέχοντας πρωτοποριακές ιατρικές υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, διατηρώντας ένα ασφαλές

περιβάλλον για το προσωπικό και τους ασθενείς με βάση τα διεθνή πρότυπα, καθώς και ενσωματώνοντας περιβαλλοντικά βιώσιμες πρακτικές στις δραστηριότητές του.

O EcoVadis είναι ο κορυφαίος ευρωπαϊκός οργανισμός για την αξιολόγηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για τις επιχειρηματικές πρακτικές και την προσήλωση μιας εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο οργανισμός EcoVadis καλύπτει 198 κατηγορίες προμηθευτών σε 155 χώρες, ενώ διαθέτει περισσότερους από 150 έμπειρους αναλυτές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Από το 2007 στην πλατφόρμα αξιολόγησης EcoVadis έχουν ενταχθεί περισσότερες από 55.000 εταιρείες και 300 Industry Leaders.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...