Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

Εριέττα Κούρκουλου: «Η εικόνα της ευτυχίας. Τα καταφέραμε!»

Η Εριέττα Κούρκουλου έκανε ένα ποστ στο Instagram εκφράζοντας...

Η Μέγκαν Μάρκλ βραβεύεται – Δείτε τι βραβείο θα της απονεμηθεί

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ θα τιμηθεί με...

«Η γη της ελιάς»: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει στον Στάθη πως η Ειρήνη...

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απασφάλισε: «Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο Συνέδριο Upfront Initiative για...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες, ώστε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Όποιες κι αν είναι η ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν το απαιτήσουν τα γεγονότα. Προετοιμαστείτε για έναν μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περιλαμβάνει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά. Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούργιες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φιλικές σχέσεις σας θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι. Επιστρατεύστε τους φίλους που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα αισθηματικά σας. Γενικώς οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να βάλετε σε σειρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, καθώς οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο δείχνουν ότι θα αλλάξουν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, σημαντικοί για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ό,τι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και υιοθετήστε ένα νέο στιλ που θα εντυπωσιάσει το άτομα του περιβάλλοντός σας. Η γοητεία σας θα αυξηθεί σημαντικά και θα αποκτήσετε έναν αέρα μυστηρίου. Περιφρουρήστε την ηρεμία σας για να ζήσετε όμορφες στιγμές και αποφύγετε κρίσεις θυμού και συγχύσεις, αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Εξάλλου, τα νεύρα το μόνο που θα σας προσφέρουν είναι ταλαιπωρία στο στομάχι σας και στην ψυχή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες όσον αφορά τον εργασιακό χώρο σας, αλλά να είστε σίγουροι πως με ό,τι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό. Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά προσόντα σας θα σας βγάλουν νικητές, ακόμα κι αν βρεθείτε σε συνθήκες μεγάλου ανταγωνισμού. Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να ολοκληρώσετε αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικής φύσης και διασφαλίστε τα συμφέροντά σας.

ΛΕΩΝ: Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δεν θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Οι επόμενες μέρες θα σας δώσουν τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να μείνουν τα πιστεύω σας αμετακίνητα. Καινούργιες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στην αισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου. Οι εντάσεις που θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα σας αποκαλύψουν ότι μπορείτε να φτάσετε στα άκρα προκειμένου να αποδείξετε ότι κρατάτε εσείς τα ηνία, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε και να αναρωτηθείτε αν το έτερόν σας ήμισυ αξίζει μια τέτοια συμπεριφορά από μέρους σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή έχετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σας, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει αληθινή αγάπη και ενδιαφέρον. Κατανοήστε τις κρυφές πτυχές του συντρόφου σας και θα ανακαλύψετε πως είναι πολύ ευαίσθητες. Όσοι αρχίσατε πρόσφατα μια σχέση θα έχετε πιο καθαρό μυαλό για να βρείτε με ποιον τρόπο μπορεί να προχωρήσει, αλλά και τι έχει να σας προσφέρει στο μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι πλησιάστε περισσότερο αυτόν που νομίζετε ότι ανταποκρίνεται στα θέλω σας για να καταλάβετε αν πρόκειται για τον σωστό άνθρωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε πως αυτή η μόνιμη τάση που έχετε να αποδεικνύετε ότι μπορείτε όποτε εσείς το θελήσετε να είστε επιθυμητοί, ίσως οδηγήσει σε ξαφνικό τέλος μια σχέση που μέχρι τώρα τη θεωρούσατε σημαντική. Οπότε πρέπει να αναλογιστείτε το κατά πόσο αυτή η αιφνίδια αλλαγή θα σας βοηθήσει να κάνετε καινούργιες και πιο δημιουργικές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι παρατηρήστε καλύτερα τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας και συναναστραφείτε μαζί τους. Ο σύντροφος που ζητάτε δεν θα σας εντυπωσιάσει για την εμφάνισή του, αλλά για την επικοινωνιακή του ικανότητα και την ποιότητα του πνεύματός του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε αρχίζουν να καρποφορούν. Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε μια γενικότερη νευρικότητα. Το πιο αποτελεσματικό όπλο σας θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Αποβάλετε κάθε τάση τελειομανίας, καχυποψίας ή υπερβολικής αυστηρότητας. Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει για να βρείτε μια άκρη ή να ησυχάσετε. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που έρχονται για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και στους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την προσωπική ζωή και να γεμίσετε τον αισθηματικό σας κόσμο. Μειώνονται τα λάθη και οι αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλησιάστε τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με έναν ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις αισθηματικές σας σχέσεις. Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια όταν δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας και είναι πιθανόν να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων. Ανακαλύψτε ποιοι σας χρειάζονται, ποιους χρειάζεστε εσείς, αλλά και ποιες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις σας για να εξομαλυνθούν τυχόν διαφορές, ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε μαζί τους. Μάθετε να είστε πιο πρόθυμοι να υπακούσετε σε κανόνες και συμβουλές, και γενικώς να είστε πιο προσεκτικοί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο γιος της ηθοποιού

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι από τις πιο ταλαντούχες και...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Αλίκη Κακολύρη: Η «κόρη» του Πέτρου Λαγούτη στους «Παγιδευμένους» ποζάρει τόπλες

Η Αλίκη Κακολύρη υποδύεται την κόρη του Πέτρου Λαγούτη...