Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας, που δεν σας έχει εγκαταλείψει. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες θα είναι μεγάλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από παλιές τακτικές και λάθος συμπεριφορές. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΛΕΩΝ: Η ικανότητα να αξιοποιείτε τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, αν και κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές, που δρουν παρασκηνιακά.

ΖΥΓΟΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σας κάνουν, από τη μια, να είστε δυνατοί, αλλά, από την άλλη, να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις, και να ακολουθήσετε κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν αλλά και να σας εκνευρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Ψάξτε και βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...