Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν αρχίσει και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται ή θα βρεθούν δίπλα σας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να τη βάλετε σε καινούργιες βάσεις ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να σκεφτείτε ότι η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων που σας δείχνουν πως πρέπει να τις βελτιώσετε ή να τις αντιμετωπίσετε είναι καρμική.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ρομαντική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει και να καλυτερεύει, και μια σχέση που θα κάνετε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Βγείτε από το καβούκι σας και τολμήστε πράγματα που στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια για να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους και τις δυνατότητες επιτυχίας. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε ανθρώπους που απλώς σας κολακεύουν και προτιμήστε εκείνους που σας λένε την αλήθεια απροκάλυπτα. Αξιολογήστε τις σχέσεις σας ανάλογα με τη θέση που έχουν στη ζωή σας. Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας, ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δεν σας δοθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ολα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε. Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια θέση στα πράγματα.

ΛΕΩΝ: Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας. Δεν θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η μαχητικότητά σας και, αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις, χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε, προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στην επιβεβαίωση των στόχων σας. Πρέπει να σταματήσετε να ανέχεστε καταστάσεις και χρειάζεται να βρείτε νέους και ακίνδυνους τρόπους έκφρασης. Μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, αφού ακόμα δεν έχετε μάθει να ελέγχετε πλήρως τη συμπεριφορά σας, και οι αντιπαραθέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, εκτός του ότι δεν χρειάζονται, μπορούν να προκαλέσουν επιπτώσεις στις συνεργασίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η συνεχής κόντρα με τα πρόσωπα που σχετίζεστε δεν πρόκειται να σας βοηθήσει σε τίποτα. Εάν θέλετε να καταλάβουν οι άλλοι τα αισθήματά σας, πάψτε τα παιχνίδια εξουσίας. Μόνο η αλληλοκατανόηση θα φέρει την αλληλοεκτίμηση και οι σχέσεις σας θα γίνουν πιο εποικοδομητικές. Μην τα θέλετε όλα δικά σας, γιατί, όπως εσείς έχετε όρια, έτσι έχουν και οι άλλοι. Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα για δικό σας όφελος. Βέβαια, κάνατε προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν δύσκολες καταστάσεις και, όπως φαίνεται, φτάνουν στην ωρίμανσή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γνωρίστε πού και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα. Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις, ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε μια αυτοπειθαρχία. Για να αναζωογονηθείτε προτιμήστε να βρίσκεστε σε κίνηση ή να πραγματοποιήσετε κάποια ταξιδάκια που θα σας βγάλουν από την καθημερινή στασιμότητα. Ξεχάστε καταχρήσεις και υπερβολές που τους προηγούμενους μήνες σάς έδειξαν τα αποτελέσματά τους και επιδιώξτε μια γοητευτική και συγκρατημένη εμφάνιση που θα περνάει μηνύματα. Η λίμπιντό σας θα είναι ανεβασμένη, και αυτό ίσως σας ωθήσει να απαρνηθείτε την εργασιομανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα επενδύσετε τον χρόνο σας, πριν αυξηθούν σημαντικά οι ανάγκες σας. Η εβδομάδα που θα διανύσετε έχει πολλά να σας προσφέρει, και θα σας τα δώσει αρκεί να είστε ειλικρινείς και να σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια χωρίς τέλος. Εάν δεν βοηθήσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, μην περιμένετε να το κάνει κάποιος άλλος. Δώστε του αυτό που του αξίζει πραγματικά και δεν είναι τίποτα λιγότερο από το να είστε κυριολεκτικά ευτυχισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρίσκεστε σε φάση ριζικών αλλαγών, γι’ αυτό μη φοβηθείτε και μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους τούς φόβους και τις ελπίδες σας, και θα ανακαλύψετε πως η επιβεβαίωση ότι βαδίζετε σωστά θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Πρέπει να καταλάβετε πως είστε υπεύθυνοι για τα καλά και για τα άσχημα που σας συμβαίνουν, και όχι να επιμένετε πως, όταν περνάτε καλά, οφείλεται στις κινήσεις σας και, όταν περνάτε άσχημα, φταίνε πάντα οι άλλοι, γιατί μόνοι σας θα δώσετε δικαιώματα και θα έχουν και δίκιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα ταξίδια, κοντινά ή μακρινά, σας φέρνουν σε επαφή με συντρόφους που σας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που φέρονται, ίσως γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας. Μη δώσετε υποσχέσεις που σύντομα θα χρειαστεί να αθετήσετε. Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει αν πρέπει να εκφράσετε κάποια συναισθήματα, μέχρι να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε θετική απάντηση, είναι καλύτερα να μιλήσετε γι’ αυτά, γιατί έτσι τουλάχιστον θα ξέρετε τι ακριβώς έχετε να περιμένετε από τη σχέση αυτή. Η αισιοδοξία σας είναι πάντα στο ανώτατο σκαλοπάτι και εκεί πρέπει να παραμείνει.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι είναι η καλύτερη στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να καταλήξετε σε αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα συν και τα πλην της σχέση σας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να την ανανεώσετε. Ο βαθμός ελευθερίας που έχετε μεταξύ σας θα καθορίσει την εξέλιξη σας. Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που πιστεύουν ότι η σχέση τους έχει φθαρεί και οι ερωτικές σας αναζητήσεις δεν σας επιτρέπουν να συνεχίσετε, κινηθείτε ξεκαθαρίζοντας την ομίχλη που έχετε δημιουργήσει, όσο και αν σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...