Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

«Τσάρος» Κοκλώνης

❱❱ Σήμερα στις 20.00 στο Open μαζί με τους Μπρούνο Τσιρίλο και Ελενα Ασημακοπούλου ανακαλύπτει τα μυστικά της Αγίας ΠετρούποληςΑκόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του «Celebrity Travel» έρχεται σήμερα στις 20.00 στη μικρή μας οθόνη, για να μας ταξιδέψει αυτή τη φορά στην ατμοσφαιρική Αγία Πετρούπολη!

Παλάτια και μνημειώδεις καθεδρικοί ναοί, χρυσός και ανεκτίμητα έργα τέχνης, ιστορίες αγάπης και πάθους περασμένων αιώνων μπλέκουν αρμονικά με το ταραχώδες love story των καλεσμένων του Νίκου Κοκλώνη -που δεν είναι άλλοι από τους Ελενα Ασημακοπούλου και Μπρούνο Τσιρίλο- έτσι όπως το διηγούνται οι ίδιοι, σε μια συνέντευξη από καρδιάς, χωρίς κρυμμένα μυστικά και απαγορευμένες ερωτήσεις, αλλά και με πολύ χιούμορ!

Η περιήγησή τους αρχίζει από το επιβλητικό φρούριο Πέτρου και Παύλου, στη δεξιά πλευρά του ποταμού Νέβα, με τον ομώνυμο ναό, ο οποίος φιλοξενεί τους τάφους όλων των τσάρων της δυναστείας των Ρομανόφ.

Η συνέχεια στην πόλη ανοιχτό μουσείο βρίσκει τον οικοδεσπότη της εκπομπής του Open και το αγαπημένο ζευγάρι στην ιστορική παλιά λεωφόρο Nevsky, όπου μια σειρά εντυπωσιακών κτιρίων και τοποσήμων της πόλης από τον 18ο αιώνα εντυπωσιάζουν ακόμα και τον πιο… ψαγμένο ταξιδιώτη!

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Καζάν, το βιβλιοπωλείο-καφέ ακριβώς απέναντι, που χτίστηκε ως ουρανοξύστης της εταιρίας Singer το 1903, ή το Καφέ των Λογοτεχνών με τα πορτρέτα σημαντικών Ρώσων συγγραφέων που υπήρξαν θαμώνες του, καθώς και το κέρινο ομοίωμα του σπουδαίου Ρώσου ποιητή Πούσκιν, που έφυγε από εδώ για μια μονομαχία που του κόστισε τη ζωή; 

Τα βήματα του πολυταξιδεμένου παρουσιαστή και της όμορφης παρέας του τους φέρνουν στο μέρος που κανείς επισκέπτης της Αγίας Πετρούπολης δεν μπορεί να προσπεράσει… Φυσικά, μιλάμε για το Μουσείο Ερμιτάζ, ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου, το οποίο στεγάζεται στα παλιά Χειμερινά Ανάκτορα και σε άλλα πέντε κτίρια, έχει 3.000.000 εκθέματα και λένε ότι, για να τα δεις όλα, χρειάζεσαι εννιά χρόνια!

Επιβλητικό ανάκτορο

Στη συνέχεια η όμορφη παρέα πετάγεται μέχρι το Τσαρσκόγε Σελό, 25 χλμ. μακριά από την Αγία Πετρούπολη, για να επισκεφτεί το επιβλητικό ανάκτορο της Μεγάλης Αικατερίνης, αλλά και το εντυπωσιακό Πέτερχοφ, με τα 150 σιντριβάνια και τους περίτεχνους κήπους!

f2 14

Υστερα από όλα αυτά, ο τζέντλεμαν οικοδεσπότης πηγαίνει τους καλεσμένους του για φαγητό, όπου δοκιμάζουν σπεσιαλιτέ της ρωσικής και της γεωργιανής κουζίνας, συνοδεία πάντα βότκας, ενώ και από αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει και το απολαυστικό challenge time, στο οποίο η Ελενα και ο Μπρούνο ξεπερνούν πραγματικά τον εαυτό τους ισορροπώντας στον πάγο, για καλό σκοπό!

f3 10

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...