Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Βουβά» γενέθλια για τον άφαντο Γιώργο Μαρίνο!

❱❱ Η «Espresso» αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στο «καταφύγιο» του δημοφιλούς showman που τριγυρνά μόνο στο σκοτάδιΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Εχοντας στο πλευρό του τέσσερις επιστήθιους φίλους του και τις πιο θερμές ευχές της Μαρινέλλας, ο Γιώργος Μαρίνος γιόρτασε τη Δευτέρα το απόγευμα τα 79α γενέθλιά του στο σπίτι-κρησφύγετο όπου μένει, στην περιοχή της Βούλας.

Μια μικρή τούρτα γενεθλίων, το «Ηappy birthday» από τους τέσσερις φύλακες-αγγέλους του, καθώς και τα χαμόγελα που του χάρισαν έδωσαν άλλη νότα στον μοναχικό δρόμο που βαδίζει εδώ και δύο χρόνια, όταν η κατάθλιψη, η αγοραφοβία και ο αγώνας για επιβίωση του έγιναν τρόπος ζωής.

Οι πληροφορίες για τον θρυλικό showman βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του έχουν ορκιστεί με το χέρι στην καρδιά σε εκείνον να μη μαρτυρήσουν τίποτα και ποτέ για τη ζωή του. Αν και όλα τα ΜΜΕ τον ψάχνουν και τον θεωρούν τον πιο ακριβοθώρητο εν ζωή καλλιτέχνη, εκείνος έχει πάρει τις αποφάσεις του: να μένει μόνος έχοντας μόνο ηρεμία και γαλήνη στο μυαλό του. Η συγκίνηση σε αυτά τα μοναχικά γενέθλια, λοιπόν, ήταν διάχυτη για τον θρυλικό showman. Τα βουρκωμένα μάτια του συγκίνησαν και τους τέσσερις πιο στενούς φίλους του, οι οποίοι ήθελαν να τον δουν χαρούμενο, να του δείξουν ότι είναι κοντά του. Αλλοτε το σπίτι του στον Νέο Βουτζά γέμιζε από φίλους, ευχετήριες κάρτες, ενώ το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Τότε ήταν στις δόξες του. Τώρα; Τώρα ηρεμία και γαλήνη. Μια στάση ζωής που ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει. Ακόμα και οι πιο στενοί συνάδελφοί του, ο Σταμάτης Φασουλής, η Κατιάνα Μπαλανίκα, η Μιμή Ντενίση και πολλοί ακόμα, δεν γνωρίζουν νέα του, μια και ο ίδιος θέλει να αποφύγει συγκινήσεις και θύμησες από τα παλιά, ωραία, γεμάτα από δόξες χρόνια.

Με τα απαραίτητα

Μια μικρή ατζέντα με τα κυριότερα τηλέφωνα, μερικά ρούχα και τα απαραίτητα που χρειάζεται ένας απλός άνθρωπος είναι ό,τι έχει μέσα το σπίτι στο οποίο διαμένει. Ενα σπίτι που μόνο τα τέσσερα πιο κοντινά πρόσωπα που ο ίδιος έχει επιλέξει να βρίσκονται γύρω του γνωρίζουν.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το κινητό του τηλέφωνο ανοίγει σπανίως και μόνο για να επικοινωνήσει εκείνος με αυτούς που επιθυμεί. Και μετά ξανά σιωπή!

Ακόμα και οι βόλτες που κάνουν με τον μεγάλο καλλιτέχνη γίνονται τη νύχτα, μια και ο ίδιος θέλει να αποφύγει οποιοδήποτε «αδηφάγο» βλέμμα που θα του προκαλέσει άσχημα συναισθήματα. Και μετά, ξανά στο σπίτι-κρησφύγετο. Εκεί όπου η τηλεόραση ανοίγει σπάνια, ενώ στο στερεοφωνικό οι αγαπημένες του μουσικές έχουν αντικαταστήσει κάθε μορφής τεχνολογία.

«Είναι καλά ο Γιώργος. Είναι πολύ πιο ήρεμος, πράος. Δεν δέχεται επισκέψεις από κανέναν, δεν θέλει να θυμάται τίποτα από τα παλιά» μας λέει άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον showman και συνεχίζει: «Η απόφασή του να ζει μόνος του και έτσι όπως θέλει εκείνος είναι απολύτως σεβαστή. Εμάς θα μας έχει πάντα στο πλευρό του. Οφείλουμε να σεβαστούμε και να προστατεύσουμε την ηρεμία του» λέει συγκινημένος ο άνθρωπος στον οποίο στηρίζεται ο μεγάλος καλλιτέχνης εδώ και πολλά χρόνια.

«Η Μαρινέλλα μέσω του πολύ καλού φίλου του τού ευχήθηκε για τα γενέθλιά του, ωστόσο -διακριτική, όπως πάντα- δεν ήθελε να τον ενοχλήσει» λέει αποκλειστικά σήμερα στην «Espresso» ο ίδιος άνθρωπος.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΒΟΥΤΖΑ

Ολα ξεκίνησαν όταν ο σπουδαίος σόουμαν άρχισε χρόνο με τον χρόνο να αποξενώνεται στο υπέροχο σπίτι του στον Νέο Βουτζά, έχοντας κοντά του για συντροφιά 17 υπέροχα σκυλιά. Ομως, ακόμα και η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του σταμάτησε βιαίως, όταν έπεσε θύμα ληστείας. Τότε πήρε και τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το σπίτι που τόσο πολύ είχε αγαπήσει.

Τα χρόνια περνούσαν για τον λιτοδίαιτο καλλιτέχνη που ποτέ δεν αγάπησε ούτε τα πλούτη ούτε τη δημοσιότητα, παρά μόνο τη δουλειά του, σε ένα σπίτι που είχε αρχίσει να του γίνεται «θηλιά».

Η συνειδητή απόφασή του να εγκαταλείψει το επάγγελμά του τού είχε στοιχίσει. «Αποφάσισα να φύγω από το επάγγελμα, όταν έπρεπε» έλεγε στην τελευταία του συνέντευξη στον υπογράφοντα, το 2013, ενώ όταν του ανέφερα ότι έφυγε πάνω στις δόξες του, είπε με νοσταλγία: «Ετσι πρέπει, να φεύγουμε πάνω στις δόξες μας και να μην κοιτάμε πίσω».

Ωσπου η είδηση ότι ο Γιώργος Μαρίνος νοσηλεύτηκε σε μεγάλη κλινική της Αθήνας με έμφραγμα κλόνισε τους χιλιάδες θαυμαστές του. Λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Δεν άντεξε όμως και έφυγε. Ο επιστήθιος φίλος του τον μετέφερε σε σπίτι που του έχει παραχωρηθεί στη Βούλα. Και εκεί εξαφανίστηκαν για πάντα τα ίχνη ενός από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της Ελλάδας!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...