Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ερωτας συγκλονιστικός!

Συγκατοικούν και κυκλοφορούν παντού μαζί! Οι σκηνές ζηλοτυπίας του ζευγαριού

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους απολαμβάνουν δύο πολύ γνωστές κυρίες της τέχνης, οι οποίες τα τελευταία πέντε χρόνια στεγάζουν κάτω από την ίδια στέγη τον παράφορο έρωτά τους. Πρόκειται για δύο πασίγνωστες εγχώριες σταρ, κοντά στα 40, που κινούνται καλλιτεχνικά στον χώρο της λεγόμενης «κουλτούρας».

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών στο φουαγέ κεντρικού θεάτρου, μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούσε η ηθοποιός. Πρόκειται για μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, που σπανίως εμφανίζεται στην τηλεόραση, ολίγον εναλλακτική, που αγαπάει την τζαζ μουσική. Προέρχεται μάλιστα από γνωστή αθηναϊκή οικογένεια. Από την παιδική ηλικία της είχε επαφή με το θέατρο, αφού στο σπίτι της, τη δεκαετία του ’70, σύχναζαν σπουδαίοι ηθοποιοί.

Τα βλέμματα των δύο γυναικών με το που συναντήθηκαν έλαμψαν. Η πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, με τα όμορφα μεγάλα καστανά μάτια, χαμογέλασε γλυκά και έμεινε για αρκετά λεπτά να κοιτάζει το όμορφο πρόσωπο της ταλαντούχου ηθοποιού.

Κατασταλαγμένες

Ηταν ένας έρωτας κεραυνοβόλος. Η σχέση έγινε σοβαρή πολύ γρήγορα και οι δύο γυναίκες, ώριμες και κατασταλαγμένες ερωτικά, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Πέντε χρόνια αργότερα παραμένουν ιδιαίτερα αγαπημένες. Δεν έχουν χωρίσει ούτε μια ημέρα. Η σχέση τους μάλιστα αποτελεί κοινό μυστικό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Πριν από μερικούς μήνες το ζευγάρι εθεάθη σε μεγάλο κατάστημα επίπλων, κοντά στον Πειραιά. Και οι δύο ντυμένες σπορ και χωρίς μακιγιάζ, δεν κατέβαλαν την παραμικρή προσπάθεια να κρυφτούν. Ψώνιζαν μικροέπιπλα για το σπίτι τους. Μεταξύ των αγορών τους ήταν και ένα παιδικό μπλε καρεκλάκι, για το παιδάκι που απέκτησε πριν από λίγα χρόνια η τραγουδίστρια.

Η μητρότητα

Το αγοράκι είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της ερμηνεύτριας, αφού για να το αποκτήσει και να ζήσει τη χαρά της μητρότητας προσπάθησε πολύ. Η υγεία της είχε κλονιστεί, ήταν μόνη της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ο πατέρας του παιδιού δεν εμφανίστηκε ούτε στο μαιευτήριο, ούτε επικοινώνησε ποτέ μαζί της.

Οι τρεις τους, λοιπόν, έχουν γίνει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Μπορεί ο πιτσιρίκος να μεγαλώνει με δύο μαμάδες, ωστόσο δεν δείχνει να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο ιδιωτικό σχολείο.

Οι κοινωνικές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι επιλεκτικές. Προτιμούν να περιορίζονται σε θεατρικές εξόδους και εναλλακτικά μουσικά προγράμματα.

Πρόσωπα που γνωρίζουν καλά την ηθοποιό και το αισθηματικό παρελθόν της τονίζουν ότι υπήρξε πολύ ταλαιπωρημένη από προηγούμενες σχέσεις της και μαρτυρούν πως δεν πίστευε ότι θα έβρισκε ποτέ το απόλυτο άλλο της μισό. Η προτελευταία σχέση της, στην οποία είχε δοθεί ψυχή τε και σώματι, έληξε άδοξα. Η αγαπημένη της, κόρη πολύ γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, αποφάσισε να την εγκαταλείψει όταν γνώρισε έναν νεαρό και παντρεύτηκε, αποκτώντας σε σύντομο χρονικό διάστημα και παιδί.

Τότε η όμορφη μακρυμαλλούσα καλλιτέχνις αφοσιώθηκε στην τέχνη που υπηρετεί και κάθε σεζόν εισπράττει δυνατά χειροκροτήματα από το κοινό. Εχει καταφέρει μάλιστα ακόμη και οι πιο αυστηροί θεατρικοί κριτικοί να υποκλιθούν στο ταλέντο της και να την ανταμείβουν ανάλογα. Οσο για την τραγουδίστρια, λατρεύει να παρουσιάζει live σε «ψαγμένα» μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους και να υποστηρίξουν το δικαίωμα της διαφορετικότητας.

Εκρηκτική σκηνή ζηλοτυπίας στην Επίδαυρο!

Πριν από αρκετά χρόνια στην Επίδαυρο, μπροστά στα μάτια αρκετών θεατών, είχε εκτυλιχτεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες μια εκρηκτική σκηνή ζηλοτυπίας.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε τότε σε παράσταση και μετά το τέλος αρκετός κόσμος θέλησε να τη συγχαρεί. Ανάμεσα στο πλήθος και μια γυναίκα, με την οποία η καλλιτέχνιδα αντάλλαξε θερμό εναγκαλισμό. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την έκρηξη ζήλιας της τραγουδίστριας.

Η τελευταία έγινε… ταύρος εν υαλοπωλείω, παρά το γεγονός ότι γύρω τους υπήρχαν άνθρωποι που παρέμεναν στον χώρο του αρχαίου θεάτρου – κάποιοι μάλιστα είχαν στήσει αυτί.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...