Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ο σύντροφος της νεκρής «Bella Mafia» σώθηκε με τραύματα σε χέρια και πόδια

❱❱ Μπλόκαρε το καλάσνικοφ και γλίτωσε από τύχη!Ο 37χρονος ο οποίος έγινε στόχος στο νέο αιματηρό επεισόδιο, που εντάσσεται στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, το βράδυ της Τρίτης στον Πειραιά, είχε τύχη βουνό. Το συμβόλαιο θανάτου δεν εκπληρώθηκε, καθώς το καλάσνικοφ των επίδοξων δολοφόνων του έπαθε εμπλοκή, και σώθηκε με τραύματα στα χέρια και τα πόδια!

Το θύμα είχε στο παρελθόν στενή σχέση με την 33χρονη Κ.Α. με το προσωνύμιο «Bella Mafia» (μικρή φωτό), η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά. Ο ίδιος θεωρείται ένα από τα πιο βαριά ονόματα στη νύχτα και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ληστείες και εκβιασμούς. Επιπλέον, το όνομά του είχε εμπλακεί στο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος της προέδρου Πρωτοδικών Παρασκευής Καλαϊτζή, που φέρεται ότι είχε υπογράψει μέσα από τις φυλακές γνωστός βαρυποινίτης. Σύμφωνα με την κατάθεση που είχε δώσει στενή συγγενής του βαρυποινίτη, η οποία βρίσκεται πλέον σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, ο 37χρονος είχε αναλάβει να εκτελέσει το συμβόλαιο, αλλά δεν έκανε ποτέ κάποια κίνηση κατά της δικαστικού.

Μετά τις αλλεπάλληλες δολοφονίες των τελευταίων μηνών με θύματα πρόσωπα της νύχτας, το όνομα του 37χρονου είχε πέσει από τους αστυνομικούς στο τραπέζι για τουλάχιστον τρία συμβόλαια θανάτου. Πρόκειται γι’ αυτό σε βάρος νονού της νύχτας που είχε εκτελεστεί το καλοκαίρι στο Παλαιό Φάληρο και για τη δολοφονία του δεξιού χεριού του στα Γλυκά Νερά που είχε προηγηθεί, ενώ ο 37χρονος ελεγχόταν και για το πλέον ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο με θύμα το πιο βαρύ όνομα της πιάτσας, που εκτελέστηκε τον περασμένο Ιανουάριο κάτω από το γραφείο της επιχείρησής του στο Χαϊδάρι.

Το βράδυ της Τρίτης, μόλις ο 37χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του στην Ακτή Κονδύλη, τον πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού ένα λευκό βαν. Μέσα από την καμπίνα, ο συνοδηγός έβγαλε ένα καλάσνικοφ και άρχισε να πυροβολεί κατά ριπάς εναντίον του. Ομως, ξαφνικά το όπλο μπλόκαρε κι έτσι ο οδηγός του βαν έβαλε ταχύτητα και απομακρύνθηκε.

Το παρ’ ολίγον θύμα των πληρωμένων δολοφόνων μεταφέρθηκε στο Τζάνειο με τραύματα από τις σφαίρες στα χέρια, τα πόδια και επιδερμικά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να διαφύγει τον κίνδυνο. Χθες το πρωί, με δική του ευθύνη, ο 37χρονος απαίτησε να μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο για νοσηλεία και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Λίγη ώρα μετά την απόπειρα, ένα χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο της επίθεσης, οι αστυνομικοί βρήκαν καμένο το κλεμμένο λευκό βαν των δραστών και στο εσωτερικό του, επίσης καμένο, το καλάσνικοφ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η απόπειρα δολοφονίας ήταν πράξη αντεκδίκησης μετά τα τελευταία συμβόλαια θανάτου στον χώρο της νύχτας, αλλά και τιμωρία για την επέκταση των δραστηριοτήτων του 37χρονου στα ακριβά στέκια του Πειραιά, τα οποία μέχρι πρότινος βρίσκονταν υπό τον έλεγχο του νονού που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στο Παλαιό Φάληρο.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...