Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Και ο Θέμης με τη Φαίη στον ΑΝΤ1;

Ο Γεωργαντάς (φαίνεται πως) είναι το πρόσωπο- έκπληξη στο «Πρωινό» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα.

Επτασφράγιστο μυστικό το πρόσωπο-έκπληξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου κι έχουν κλείσει συνεργασία κεκλεισμένων των θυρών, η οποία δεν έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστή. Το άτομο το οποίο θα καθίσει στο πάνελ τους δεν το έχουν ανακοινώσει ούτε στους συνεργάτες τους. Κανείς, πλην των υπευθύνων του καναλιού και ελάχιστων προσώπων της παραγωγής, δεν γνωρίζει αυτή τη συμφωνία. Μάλιστα, τον νέο τους συνεργάτη δεν τον έχουν εμφανίσει ούτε στις πρόβες για να μην κινήσουν υποψίες και να μη διαρρεύσει η μεγάλη είδηση. Ακόμη και στο γραφείο Τύπου του καναλιού κρατούν σιγήν ιχθύος προκειμένου η μεγάλη αποκάλυψη να γίνει στην πρώτη εκπομπή και μόνο τότε. Το πρόσωπο αυτό έχει τηλεοπτική εμπειρία και μάλιστα πέρυσι καθόταν επίσης σε πάνελ πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο που παιζόταν το Σαββατοκύριακο, οπότε έχει εμπειρία από προγράμματα του είδους.

6554216lkoiljoup5263Γι’ αυτό και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία για να βγει στο «γυαλί». Ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο-κλειδί στο «Πρωινό»; Μήπως ο Θέμης Γεωργαντάς; Καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso» θέλουν τον πρώην πανελίστα της Ναταλίας Γερμανού να είναι εκείνος που θα καθίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν παρέα με τους Σκορδολιαγκαίους. Η εικόνα βέβαια θα μιλήσει από μόνη της τη Δευτέρα το πρωί και θα λυθούν όλες οι απορίες. Εως τότε, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους δεν θα κάνουν πρόβες για την πρεμιέρα, αλλά θα περάσουν ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο προκειμένου να ηρεμήσουν και να ξεκουραστούν για τη μεγάλη ημέρα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Το σχεδόν απειλητικό  τηλεφώνημα του Λιάγκα στην «Espresso»

Ενοχλημένος με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας (που έχασε την ψυχραιμία του) χθες το πρωί. Η «είδηση-σοκ» πως «Το πρωινό» δεν… παίζει πλέον μόνο του στην τηλεοπτική αρένα -με αποτέλεσμα οι πρωταγωνιστές του να έχουν μπει σε διαδικασία ανταγωνισμού και να είναι στρεσαρισμένοι- φαίνεται ότι θεωρήθηκε εξωφρενική από τον σύζυγο της Φαίης Σκορδά.

Η κοινή λογική λέει ότι, όταν ένα τηλεοπτικό «προϊόν» παίζει σε άδειο γήπεδο για έναν ολόκληρο χρόνο, θα βρεθεί ακόμη και σε… νευρικό κλονισμό (όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο της «Espresso»), εφόσον αποκτήσει αντίπαλο. Ωστόσο ο κ. Λιάγκας προχώρησε σε ακραία συμπεριφορά και ξέσπασμα, βάζοντας στο στόχαστρό του την εγκυρότητα της «Espresso», απειλώντας ότι στο εξής από τον «αέρα» της εκπομπής του θα χαρακτηρίζει τα ρεπορτάζ «αναληθή».

Το παράδοξο της υπόθεσης; Ο ίδιος παραδέχτηκε στο τηλεφώνημά του ότι στάθηκε μόνο στο πρωτοσέλιδο, χωρίς να μπει στον κόπο να διαβάσει το περιεχόμενο του δισέλιδου ρεπορτάζ που υπέγραψε η Κωνσταντίνα Γαρνέλη. Το κείμενο αναφερόταν στο δέσιμο της ομάδας τους, στην καλή προετοιμασία, χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά πανέτοιμους, ψύχραιμους και ανανεωμένους. Φυσικά, θα ήταν αδύνατο να μη γίνει αναφορά στην αγωνία τους, δεδομένου ότι άλλαξαν τηλεοπτική στέγη. Οι αντικειμενικές δυσκολίες που προκάλεσε η αιφνιδιαστική κίνηση του Μega να ξεκινήσει το «Πρωινό mou» την ίδια ημέρα και ώρα με την εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου είναι φυσικό να κορυφώσουν την αγωνία. Η οποία, αν κρίνουμε από το τηλεφώνημα, είναι απολύτως υπαρκτή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...