Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τάσος, Νένα και υιός!

Ευτυχισμένοι μαζί με τον Μητρόπουλο να υιοθετεί (και επισήμως) το παιδί της Χρονοπούλου.

Τον ένιωσε από την πρώτη στιγμή σαν δικό του γιο. Ηρθε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου για τον Τάσο Μητρόπουλο να δείξει την απέραντη αγάπη που νιώθει για τον μικρό Χρήστο, το αγοράκι που είχε αποκτήσει η Νένα Χρονοπούλου κατά τη διάρκεια του πρώτου της γάμου με τον Γεράσιμο Μαυράκη: αποφάσισε να τον υιοθετήσει, δίνοντάς του και το δικό του επώνυμο. Η κίνηση αυτή έχει συγκινήσει την ηθοποιό, αφού ο σύζυγός της ήταν αυτός που έκανε το αγγελούδι της να πει τα πρώτα του λόγια μετά το σοκ που είχε υποστεί από τον θάνατο του πατέρα του. Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Κώστας Παύλου, μίλησε στην «Espresso» για την απόφαση του Τάσου Μητρόπουλου να δώσει το επώνυμό του στον 8χρονο Χρήστο, που σε λίγο καιρό θα λέγεται Χρήστος Μαυράκης-Μητρόπουλος.225h9j6j896

«Η κυρία Χρονοπούλου, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας, κατάφερε να αντεπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετώπιζε με την υγεία του ο μικρός Χρήστος. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αρωγός υπήρξε πάντα ο Τάσος Μητρόπουλος. Η αγάπη του Τάσου για τον μικρό Χρήστο θα υπογραμμιστεί με την προσπάθεια που αρχίζει ώστε να υιοθετήσει τον μικρό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα ανάλογα έγγραφα ώστε και μέσω της δικαστικής οδού -αν απαιτηθεί τελικά- να ολοκληρωθεί η διαδικασία υιοθεσίας και το παιδί να μεγαλώσει με την πατρική “φιγούρα” που δεν μπόρεσε να έχει λόγω του άδικου και απρόσμενου χαμού του φυσικού του πατέρα» λέει ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας. Μάλιστα εκφράζει την ελπίδα, τόσο τη δική του όσο και του ζευγαριού, ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στη διαδικασία. «Ευελπιστούμε ότι οι Αρχές θα συνδράμουν την προσπάθειά μας έτσι ώστε ο Χρήστος να διατηρήσει το επώνυμο του φυσικού του πατέρα, αλλά και να λάβει το επίθετο του “νέου” του πατέρα, αφού όλα αυτά τα χρόνια ο Τάσος Μητρόπουλος του έχει σταθεί σαν πραγματικός του γονιός και θα συνεχίσει να συνδράμει στον δύσκολο δρόμο της συζύγου του μέχρις ότου ο Χρήστος γίνει τελείως καλά» συμπλήρωσε ο κύριος Παύλου.

Από την πρώτη στιγμή που ο Τάσος συνάντησε τον Χρήστο «κόλλησε» μαζί του. Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά του αγοριού, ο οποίος ήταν μόλις τεσσάρων ετών όταν έχασε τον πατέρα του. Μάλιστα η παρουσία του Τάσου λειτούργησε σχεδόν θεραπευτικά, αφού ο μικρός μετά τον θάνατο του Γεράσιμου Μαυράκη είχε σταματήσει να μιλάει για ενάμιση χρόνο, όπως έχει αποκαλύψει η ηθοποιός. Η Νένα έφερε σε επαφή τον Τάσο με τον γιο της σχεδόν έναν χρόνο μετά την γνωριμία τους. Στην πρώτη συνάντηση τόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όσο και η ηθοποιός ήταν προσεκτικοί και επιφυλακτικοί όσον αφορά το πώς θα αντιδρούσε το παιδί στον ερχομό ενός νέου άνδρα στο σπίτι. Ο μικρός Χρήστος τότε δεν είπε τίποτα, αλλά όταν ο Τάσος Μητρόπουλος έφυγε ρώτησε τη μαμά του: «Ο Τάσος είναι μπαμπάς;» και τότε η εκείνη του απάντησε: «Ναι, αγάπη μου, είναι μπαμπάς». Ηταν η πρώτη φορά που μίλησε ξανά ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μάλιστα στη συνέχεια ο μικρός ρώτησε τη Νένα «Και ο Μάκης μας;» και η ηθοποιός του είπε: «Ο Μάκης μας είναι ο μπαμπάς που έχουμε στον ουρανό και ο Τάσος μας είναι ο μπαμπάς που θα έχουμε στο σπίτι για να μας προσέχει». Μάλιστα ο Χρήστος ήταν και ο… άνδρας που παρέδωσε τη μαμά του στον Τάσο, στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που έγινε στις 8 Νοεμβρίου 2010.33365k996k85

Ο «Ράμπο» βρήκε στο πρόσωπο του αγοριού τον γιο που πάντα ήθελε και ο Χρήστος τον πατέρα που χρειάζεται. Μάλιστα τον φωνάζει «μπαμπά» από την πρώτη κιόλας στιγμή και εκείνος ξέρει ότι ο 8χρονος πιτσιρικάς είναι πια παιδί του. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί: ο Τάσος Μητρόπουλος τον πηγαίνει στο σχολείο, παρακολουθούν μαζί αγώνες ποδοσφαίρου, κάνουν ιππασία και κολυμπούν στη θάλασσα. Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από λατρεία, γι’ αυτό είναι αχώριστοι. Ο σύζυγος της Νέας Χρονοπούλου (η οποία επίσης μετά τον γάμο τους είχε δηλώσει πως πλέον λέγεται Νένα Μητροπούλου) λατρεύει τόσο τον μικρό Χρήστο ώστε θεώρησε ανάγκη του το παιδί που λατρεύει να πάρει και το δικό του επίθετο, να είναι στο μέλλον ο Χρήστος Μαυράκης-Μητρόπουλος.

Business χρυσού στην Καλαμάτα

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα να ασχοληθεί με το «βρόμικο» φαγητό στο ομώνυμο κατάστημα με σάντουιτς, ο Τάσος Μητρόπουλος κινήθηκε στους ρυθμούς της εποχής και εδώ και κάποιους μήνες έχει ανοίξει στην καρδιά της Καλαμάτας ενεχυροδανειστήριο, το οποίο μάλιστα πάει πολύ καλά (δεδομένων των οικονομικών συνθηκών). Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ιστοσελίδα messinia-gold όπου διαφημίζει το κατάστημά του, «Mitropoulos Gold», έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση τη φωτογραφία του με την υπογραφή του και το μήνυμα: «Αγοράζω άμεσα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εμπιστευτείτε μας», ενώ ένα άλλο από τα μηνύματα το οποίο «κλέβει» τις εντυπώσεις είναι το ακόλουθο: «Οταν βαριέμαι τα παλιά μου κοσμήματα, τα αλλάζω και κερδίζω άμεσα μετρητά».

Η ιστοσελίδα του πάντως αναφέρει πως το κατάστημα λειτουργεί με κρατική άδεια (πληροφορία που ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις, λόγω της υποψηφιότητάς του για βουλευτική θέση). Οπως αναφέρεται, το Mitropoulos Gold «εγγυάται αξιοπιστία, εχεμύθεια, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη, αλλά και φιλική αντιμετώπιση, γιατί γνωρίζουμε την ιδιόμορφη ηθική και συναισθηματική διαδικασία αυτής της ενέργειας». Μάλιστα στα τοπικά ραδιόφωνα την καμπάνια προώθησης της επιχείρησης έχει αναλάβει η Νένα Χρονοπούλου, η οποία με τη χαρακτηριστική φωνή της (και ηχητική υπόκρουση το μουσικό θέμα του «Ροζ Πάνθηρα»!) διαφημίζει τις υπηρεσίες, υποσχόμενη μάλιστα εχεμύθεια, που επιτυγχάνεται ακόμη και με επίσκεψη στον χώρο των υποψήφιων πελατών.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...