Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Παιχνίδι θανάτου για 9χρονο!

❱❱ Νεκρό αγοράκι στη θαλάσσια παιδική χαρά στα Βατερά Λέσβου!Βρέθηκε μπλεγμένο σε σχοινιά χωρίς τις αισθήσεις τουΑπαντήσεις για τα βασανιστικά ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τα αίτια και τις ευθύνες για τον τραγικό θάνατο ενός 9χρονου αγοριού, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στη θάλασσα της νότιας Λέσβου το απόγευμα της Δευτέρας, αναζητούν οι λιμενικοί του Σταθμού Πλωμαρίου. 

Στη θαλάσσια παιδική χαρά υπήρχε ως υπεύθυνος ναυαγοσώστης ένας 29χρονος, αλλά δεν βρισκόταν στη θέση του και αναζητείται στα όρια του Αυτοφώρου! Το άτυχο αγγελούδι από την Αλβανία, που κατοικούσε με την οικογένειά του μόνιμα στην Αγιάσο, είχε πάει μαζί με τον πατέρα του για κολύμπι στην παραλία των Βατερών. Oπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, πήγε να παίξει στα φουσκωτά παιχνίδια που έχει εγκαταστήσει στην παραλία μια ταβέρνα για τους πελάτες της, την ώρα που ο πατέρας του έτρωγε σε διπλανό κατάστημα.

Κάποια στιγμή, όμως, τα παιδικά γέλια κόπηκαν απότομα και ακούστηκαν κραυγές τρόμου από άλλα παιδάκια, τα οποία είδαν τον 9χρονο μπλεγμένο σε σχοινιά κοντά στα φουσκωτά χωρίς τις αισθήσεις του.

Με ασθενοφόρο

Aλλοι λουόμενοι έτρεξαν στο σημείο όπου είχαν συγκεντρωθεί τα παιδιά και τράβηξαν στην ακτή το λιπόθυμο αγόρι. Oμως οι προσπάθειες που έγιναν για να ανακτήσει τις αισθήσεις του δεν απέδωσαν και αμέσως το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου είναι συγκεχυμένες, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν τα σχοινιά στα οποία λέγεται ότι μπλέχτηκε το παιδί ήταν μέρη ενός φουσκωτού παιχνιδιού ή προέρχονταν από κάποια βάρκα που είχε δέσει κοντά.

Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο ναυαγοσώστης που αναζητείται ήταν παρών την ώρα του τραγικού συμβάντος και επέβλεπε, όπως όφειλε. Ακόμα ένα ερώτημα είναι αν το παιδάκι μπήκε με την προβλεπόμενη διαδικασία στο θαλάσσιο πάρκο ή πέρασε με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον πατέρα του και τους υπευθύνους του χώρου.

Πάντως, οι λιμενικοί συλλέγουν καταθέσεις από όλους όσοι ήταν παρόντες, ενώ η ταβέρνα που έχει τα φουσκωτά παρέμεινε χθες κλειστή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...