Στα χαρακώματα οι «απέναντι» για μια «Απαγορευμένη αγάπη»

TV GOSSIP

Στα χαρακώματα οι «απέναντι» για μια «Απαγορευμένη αγάπη»

Μια «Απαγορευμένη αγάπη» δίχασε Mega και ΑΝΤ1 προτού ακόμη κάνει πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση. Με λίγα λόγια, κόντρα για ένα όνομα ξέσπασε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας τουρκικής σειράς του ΑΝΤ1 την περασμένη Δευτέρα, με το Mega να διεκδικεί νομικά τον ελληνικό τίτλο που είχαν βάλει στο πρόγραμμα οι... αντίπαλοι.


Αυτήν τη φορά η... μάχη δεν είχε να κάνει με την τηλεθέαση, αλλά ήταν καθαρά νομικής φύσης, καθώς το 1998 το κανάλι της Μεσογείων είχε προβάλει τη δική του «Απαγορευμένη αγάπη». Μάλιστα η σειρά -το σενάριο υπέγραφαν οι Λευτέρης Καπώνης, Κώστας Βαζάκας, Νίκος Απειρανθίτης και Ελενα Σολωμού, σκηνοθετούσαν οι Αντώνης Τέμπος και Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και πρωταγωνιστούσαν οι Νικήτας Τσακίρογλου, Κώστας Αρζόγλου, Μάριος Αθανασίου, Τιτίκα Βλαχοπούλου, Τατιάνα Λύγαρη, Αννα Μιχαήλου, Ελίνα Ακριτίδου, Μπέτυ Λιβανού, Νίκος Γαλανός, Βίκυ Κουλιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί- είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αφού είχε αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.


Επειδή λοιπόν η ελληνική τηλεοπτική σειρά προϋπήρχε της τουρκικής «Hatirla Sevgili» (στη γλώσσα μας μεταφράζεται ως «Θυμήσου αγαπημένη μου»), οι ιθύνοντες του Mega -χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά- ζήτησαν την αλλαγή του τίτλου μέσω της νομικής υπηρεσίας του καναλιού, κάτι που τελικά θα γίνει. Ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του σκέφτεται να κρατήσει τον πρωτότυπο τουρκικό τίτλο και το μόνο που ελπίζει είναι να «χτυπήσει» υψηλή τηλεθέαση, ώστε να πάρει το... αίμα του πίσω για την αναστάτωση της τελευταίας στιγμής που προκάλεσαν οι «απέναντι».


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ