Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Σπεσιαλίστες στις ληστείες και στους φόνους

Πολυετή καριέρα στο έγκλημα έχουν οι μακελάρηδες της Κορίνθου – Πού ερευνούν οι αστυνομικοί και το κόλπο με τη νεκροφόρα

Σε Αθήνα, Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα έχουν επεκταθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών επικίνδυνων κακοποιών που δολοφόνησαν το βράδυ της Παρασκευής στα Ισθμια της Κορινθίας την 25χρονη Κατερίνα. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει στήσει μπλόκα σε μια προσπάθεια να εντοπίσει το λευκό βαν που έκλεψαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής οι αδίστακτοι κακοποιοί από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στην περιοχή Ασσος Κορινθίας.

Μάλιστα, αρχικά οι δολοφόνοι έκλεψαν τη νεκροφόρα σκεπτόμενοι πως κανείς από τους αστυνομικούς δεν θα πίστευε πως θα προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή με τέτοιο όχημα. Ομως τους πρόδωσε το ντεπόζιτο της βενζίνης, με αποτέλεσμα να κλέψουν το βανάκι το οποίο μεταφέρει τα στεφάνια στις κηδείες.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει το βάρος των ερευνών εκτιμούν πως οι επικίνδυνοι οπλοφόροι έχουν βρει καταφύγιο ή στην Αττική ή πέρασαν στην Αχαΐα, προκειμένου να φτάσουν στο Αντίρριο και να διαφύγουν στην Αλβανία. Ωστόσο στην ΕΛ.ΑΣ. λένε πως έχουν «στεγανοποιήσει» τα περάσματα προς την Αλβανία με μπλόκα και συχνές περιπολίες, πεζές και εποχούμενες, με αποτέλεσμα οι δράστες να αναγκαστούν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Και οι δύο δραπέτες των Τρικάλων που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της αιματηρής συμπλοκής στην Κόρινθο έχουν «καριέρα» στη βαριά εγκληματικότητα. Ο Λίντα Ερμάλ συνελήφθη αρχικά στις 25/3/1998 από το Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά για ληστεία σε οικία. Την 1η Δεκεμβρίου του 2006 απέδρασε από τις Δικαστικές Φυλακές Λάρισας (όπου κρατείτο εκτίοντας ποινή κάθειρξης δεκαεφτά ετών και οχτώ μηνών για ληστεία και σωματική βλάβη) παραβιάζοντας εξαήμερη άδεια. Επίσης, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για ληστεία. Από την άλλη, ο Μάριον Κόλα συνελήφθη για πρώτη φορά στις 11-11-1995 για διακεκριμένες κλοπές στη Θεσσαλονίκη. Στις 22-11-2007 συνελήφθη από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος πάλι για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, παράνομη βία και αρπαγή, αλλά το 2009 κατάφερε να δραπετεύσει από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας, από όπου είχε μεταχθεί από τις φυλακές Γρεβενών, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή Θηβών. Από εκεί και έπειτα κατέβηκε στην Αθήνα, όπου δημιούργησε νέα συμμορία και πραγματοποίησε δεκάδες ένοπλες ληστείες και απόπειρες ανθρωποκτονιών. Συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2010 ύστερα από ένοπλη συμπλοκή στον Βύρωνα Αττικής με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...