Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Εδωσαν… ρέστα (με καθυστέρηση) οι Depeche Mode

Το θρυλικό συγκρότημα ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του που βρέθηκαν στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα.

Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, έφθασε και στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Οι πόρτες του TerraVibe Park στη Μαλακάσα άνοιξαν το απόγευμα της Παρασκευής στις 18.30 για να υποδεχτούν τους χιλιάδες φαν του συγκροτήματος, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την περιοχή από νωρίς, καθώς τα περισσότερα εισιτήρια είχαν προπωληθεί εδώ και μήνες. Θαυμαστές όλων των ηλικιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, άλλοι έχοντας ταξιδέψει με πούλμαν, άλλοι με ιδιωτικά αυτοκίνητα και άλλοι μοτοποδήλατα, είχαν αρχίσει να καταφθάνουν για τη συναυλία του αγαπημένου τους μουσικού γκρουπ.

Αρκετοί ήταν αυτοί που είχαν στηθεί από νωρίς στις κλειστές -μέχρι εκείνη την ώρα- πύλες. Μάλιστα πολλοί θεατές ταλαιπωρήθηκαν επειδή υπήρχε πρόβλημα με το μηχάνημα που «διαβάζει» τα barcode στα εισιτήρια, με αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να στοιβάζονται στην είσοδο του χώρου. Από το όλο σκηνικό δεν έλειπαν οι αυτοσχέδιες καντίνες με τα σουβλάκια και τα hot dog, με την τσίκνα να διαχέεται στον αέρα.

Εφηβοι αλλά και πενηντάρηδες δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους γι’ αυτή τη μεγάλη συνάντηση, την οποία το κοινό περίμενε τρία χρόνια, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Ντέιβ Γκάχαν. Λίγο μετά τις 7.00 στη σκηνή Vibe Stage ανέβηκαν οι Space Blanket. Το μουσικό δίδυμο, με επιρροές από την ηλεκτρονική μουσική, κατάφερε να προετοιμάσει κατάλληλα «το έδαφος» για την προσγείωση των Depeche Mode στον συναυλιακό χώρο.

Οι επευφημίες συνεχίστηκαν και για το support group των Depeche Mode, τους FOX, τη νεοσύστατη ηλεκτρο-ποπ μπάντα από το Essex. Επιβεβαιώνοντας την αγγλική φήμη για τη συνέπειά τους, λίγα μόλις λεπτά μετά τις 9.00 και υπό τα αλλεπάλληλα χειροκροτήματα των χιλιάδων θαυμαστών τους, η τριμελής μπάντα έκανε την εμφάνισή της στη σκηνή. Για περίπου δυόμισι ώρες κοινό και συγκρότημα δεν έπαψαν να τραγουδούν και να χορεύουν. Ο frontman του συγκροτήματος Ντέιβ Γκάχαν χαιρέτισε το κοινό στα ελληνικά και εκείνο ανταποκρίθηκε με χειροκροτήματα και επευφημίες. Ο ουρανός της Μαλακάσας φωτίστηκε με μπλε, κόκκινο και πράσινο την ώρα που οι Depeche Mode ερμήνευαν γνωστά κομμάτια από το άλμπουμ «Songs of Faith and Devotion», καθώς και από το πρόσφατο «Delta Machine». Τη συναυλία έκλεισαν με το κομμάτι «Never Let Me Down Again».

Την επόμενη άνοιξη το 13ο άλμπουμ

Οι Ντέιβ Γκάχαν, Μάρτιν Γκορ και Αντι Φλέτσερ θα δώσουν συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 1,5 εκατ. θεατές να τους παρακολουθεί, και θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη Βόρεια Αμερική.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο -μετά το «Sounds Of The Universe»- 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...