Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα νέο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα κάποιες επιφυλάξεις, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Θα αναλάβετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευθύνες σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Ετσι κι αλλιώς η αίσθηση του καθήκοντος σας ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Βάλτε τη διαίσθησή σας να δουλέψει για την επίλυση πρακτικών θεμάτων που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε γρήγορα και έξυπνα, προνοήστε γι’ αυτά που θέλετε να πετύχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα κι αν νομίζετε πως οι στόχοι και τα όνειρά σας αργούν να πάρουν μορφή. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα νεύρα σας είναι να προσπαθήσετε να σκέφτεστε λογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να βρείτε εναλλακτικές λύσεις στη διευθέτηση των υποχρεώσεών σας στον χώρο της εργασίας σας για να νιώσετε πιο παραγωγικοί. Απαλλαγείτε το συντομότερο από το άγχος σας και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας στους άλλους, αφού αυτή η αντίδραση δεν σας οδηγεί πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα νέο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα κάποιες επιφυλάξεις, γιατί μόνο έτσι θα ανταποκριθείτε καλύτερα και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη και μην υψώνετε παγόβουνα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις αυτόν τον μήνα, γιατί δεν πρόκειται να καταφέρετε να είστε συνεπείς. Αν παραμείνετε σε εγρήγορση, θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, ενώ η εμπειρία σας μπορεί να βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν δεν κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν εδώ και καιρό, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που θέλετε. Ρυθμίστε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά προχωρήστε σε διευθετήσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας με στόχο να βελτιώσετε τις συνθήκες όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δραστηριότητές σας, παρότι θα σας αφήσουν ελεύθερο χρόνο, θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα, καθώς μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκρίνεστε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά αν το κάνετε συνήθεια, με το πέρασμα του χρόνου θα σας κουράσει και θα οδηγηθείτε στο αντίθετο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Οσο κι αν σας φαίνονται αναπόφευκτες κάποιες υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε ξεκάθαρα τα όριά σας. Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείτε από όσους και από όσα σας δημιουργούν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, αν θέλετε να βοηθηθείτε και δείτε ήρεμα τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, τις οποίες μέχρι τώρα αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλλεται να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά σε όσα ήταν δίπλα σας σε δύσκολες στιγμές κατά το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πράξετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα στη ζωή σας και έχουν άμεση σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σας, και οι ενέργειές σας είναι βέβαιο πως θα επιβραβευτούν. Προσέξτε μόνο να συγκρατήσετε την ανυπομονησία σας, ώστε να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε σταθερότητα στις απόψεις σας για να μην χαλάσετε τις συνεργασίες σας. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας εάν σκέφτεστε θετικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...