Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μην γεμίζετε άγχος καθημερινά, επανεξετάστε…

ΚΡΙΟΣ: Θα αρχίσει να σας ανακουφίζει σταδιακά η πρόοδος σε τομείς της ζωής σας στους οποίους ήδη έχετε επενδύσει πολλά και θα κερδίσετε ακόμα περισσότερα με τη σωστή διαχείριση. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας όση δείχνετε και στις δυνάμεις των άλλων. Μπορεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια να είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνετε. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι και με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη τα όποια διλήμματα και βρείτε τη χρυσή τομή στις συναισθηματικές ανησυχίες σας, γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, αρκεί να δείξετε ότι είστε αποφασισμένοι να πετύχετε. Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάθε φορά που σηκώνετε το ανάστημά σας για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας με σιγουριά σάς βγαίνει σε καλό, οπότε δώστε το προσωπικό στίγμα σας σε ό,τι διεκδικείτε. Εντοπίστε νέες ευκαιρίες και καταστρώστε τα σχέδιά σας βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους.

ΛΕΩΝ: Για να έχετε προσωπική ηρεμία και να μην γεμίζετε άγχος καθημερινά, επανεξετάστε σε βάθος τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε δίνοντας προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε τόσο με όσα λένε οι άλλοι για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας έχουν ακόμα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας για να αποκτήσετε την εμπειρία που θα σας επιτρέψει να επεκτείνετε τους στόχους σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Το οργανωτικό πνεύμα σας θα σας σώσει αρκετές φορές από παγίδες και λάθη. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και μη βιάζεστε να ολοκληρώσετε τα θέματά σας, αλλιώς θα νιώσετε εξαντλημένοι. Μην αφήσετε περιθώρια στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οριοθετήστε τις απαιτήσεις σας και φροντίστε να μην ξεπερνούν κάθε φορά τις δυνατότητές σας. Οι σταδιακές αλλαγές είναι πια γεγονός και οι εξελίξεις οι αναμενόμενες. Για να μην εκνευρίζεστε καλό είναι να κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει πάντα το δικό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε την περίσσεια ενέργειας και τη διάθεση για δράση να σας παρασύρουν σε βιαστικές αποφάσεις. Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας, γιατί είσαστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σας. Αφήστε τους συνεργάτες σας να πάρουν πρωτοβουλίες και συνεχίστε να τους στηρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξέρετε πώς να χειρίζεστε κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μην έχετε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας. Προχωρήστε με εμπιστοσύνη στις εμπνεύσεις σας. Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναρωτηθείτε τι μπορείτε να προσφέρετε για να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η επιθετική στάση και οι απαιτήσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο για να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας καλό θα ήταν να βρεθείτε με άτομα που ασκούν πάνω σας θετική επιρροή.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε με λογική αυτά που κατά την κρίση σας είναι υπερβολικά. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα βγείτε κερδισμένοι από μια πιθανή αντιδικία. Αν φροντίσετε να καλύψετε τις προσωπικές ανάγκες σας, θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει το τελευταίο διάστημα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...