Το υπερθέαμα της Μπρίτνεϊ...

SHOWBIZ
Πέντε χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο για το υπερθέαμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το υπερθέαμα της Μπρίτνεϊ...

«Ντελίριο» είναι η λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο σόου «Femme Fatale» που παρουσίασε εν όψει της σημερινής κυκλοφορίας του ομώνυμου έβδομου άλμπουμ της καριέρας της.

Πέντε χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η 29χρονη σταρ τούς χάρισε ένα υπερθέαμα «ολικής επαναφοράς» της που θα θυμούνται -όπως δήλωσαν οι ίδιοι- για μια ζωή, και λόγω της ελεύθερης εισόδου. Οι χορογραφίες ήταν άκρως αισθησιακές αλλά και απαιτητικές σε επίπεδο αντοχών. Κι όμως, η Μπρίτνεϊ έδειχνε να έχει τον δυναμισμό και την ενέργεια των εφηβικών της εμφανίσεων.

«Είναι η απόλυτη σταρ. Η επιστροφή της είναι εντυπωσιακή» δήλωσε η Αλίσια Κένον, που περίμενε μαζί με πολλούς άλλους θαυμαστές από το προηγούμενο βράδυ έξω από την αίθουσα όπου έγινε το σόου.

Οσο για την ίδια τη σταρ, στο προφίλ της στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες από την εμφάνισή της τόσο στο Σαν Φρανσίσκο όσο και στο Λας Βέγκας, δύο βραδιές πριν, με το μήνυμα «Είναι υπέροχο να επιστρέφεις και πάλι στην σκηνή!»

Τώρα το μεγάλο ζητούμενο είναι πόσο «μοιραίο» θα αποδειχθεί το νέο της άλμπουμ «Femme Fatale» για τις νεαρότερες αντίζηλές της στα τσαρτ. Η Lady Gaga, η Κέιτι Πέρι και η Ριάνα δείχνουν να κρατάνε πεισματικά τις πρώτες θέσεις, αλλά και να υπενθυμίζουν πόσο στριμωγμένα είναι πια τα πράγματα στα top 10 ακόμα και για ονόματα όπως η Σπίαρς, που έχει πουλήσει όσο διαρκεί η καριέρα της σχεδόν 70 εκατομμύρια άλμπουμ.

Οσο για τις κριτικές για το νέο άλμπουμ της Μπρίτνεϊ, μπορούν να χαρακτηριστούν μάλλον ανάμικτες. Μεταξύ των πιο θετικών είναι αυτή του περιοδικού «Rolling Stone», η οποία χαρακτηρίζει το «Femme Fatale» ως «το καλύτερο άλμπουμ της Μπρίτνεϊ» και «έναν δίσκο για πάρτι, γεμάτο με σεξ και θλίψη». Οι παραγωγοί μεγάλων επιτυχιών Dr. Luke και Max Martin είναι πίσω από επτά τραγούδια, ενώ ο will.i.am των Black Eyed Peas υπογράφει το τραγούδι «Big Fat Bass».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Πέντε χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στο Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο για το υπερθέαμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς παρουσίασε ένα καυτό σόου και καταχειροκροτήθηκε.
Οι χορογραφίες ήταν άκρως αισθησιακές και ξεσήκωσαν τον κόσμο.