"Βασίλισσα της μόδας" η κόρη του θρυλικού Μικ Τζάγκερ

SHOWBIZ
Η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ έχει αποδείξει περίτρανα στα 19 της χρόνια ότι μπορεί να μεγαλουργήσει στις πασαρέλες.

"Βασίλισσα της μόδας" η κόρη του θρυλικού Μικ Τζάγκερ

«Μεγαλειότατη της μόδας» ανακηρύχθηκε η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ από το αμερικανικό περιοδικό «Harper's Bazaar». Και βέβαια ουδείς φάνηκε να εκπλήσσεται από το γεγονός ότι το 19χρονο μοντέλο πήρε θέση στη λίστα με τις «βασίλισσες της μόδας», αφού η κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ έχει αποδείξει την αξία της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η καλλονή τον τελευταίο καιρό πέρα από το μόντελινγκ ασχολείται και με τον σχεδιασμό ρούχων.

Οι περισσότεροι συνεργάτες της αναφέρουν ότι το νεαρό μοντέλο, που διαθέτει στοιχεία κι από τους δύο γονείς του, είναι επαγγελματίας και οι ηθικές της αξίες στον τομέα της δουλειάς κάνουν τη συνεργασία μαζί της απόλαυση!

Η καριέρα της απογειώθηκε το 2009, όταν άρχισε η συνεργασία της με τον οίκο μόδας Hudson, και από τότε διαφημίζει τις συλλογές του με τζιν παντελόνια. Μόλις όμως ο γνωστός οίκος της έκανε πρόταση να σχεδιάσει και η ίδια μια συλλογή, η σέξι Τζόρτζια άδραξε την ευκαιρία. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού όπως αποδεικνύει σε κάθε της βήμα διαθέτει έμφυτο ταλέντο στη μόδα.
 
Της είπαν, λοιπόν, να διαλέξει εκείνη τα υφάσματα, τα χρώματα και τα κοψίματα των ρούχων - γεγονός που, όπως δήλωσε η ίδια, την έκανε να νιώσει ότι η σχέση της με τον οίκο έφτασε πια στο ώριμο στάδιο όπου ο καθένας λέει την άποψή του ανοιχτά.

Οσο για το τι αποτέλεσε έμπνευση για τις δημιουργίες της, το διάσημο μοντέλο ανέφερε ότι την ενέπνευσε το στιλ της μητέρας της σε φωτογραφίες που είχε δει από τη δεκαετία του '70.


ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ