Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πέμπτη 27/6/2013

ΚΡΙΟΣ: Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεστε αισθηματικά. Ετσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας επιθυμία και να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές. Στα επαγγελματικά σας καταφέρνετε να ξεχωρίσετε με τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητά σας. Προσέξτε όμως πολύ τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε αρκετά διχασμένοι μέσα σας και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρετε τι πραγματικά θέλετε. Ετσι είναι δύσκολο για τους γύρω σας να σας καταλάβουν κι αυτό σάς κάνει ευερέθιστους. Συγκρατηθείτε και προχωρήστε μπροστά με αυτοέλεγχο σε κάθε σας κίνηση. Προσέξτε ιδιαίτερα τα οικογενειακά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χάρη στην ικανότητά σας να είστε πειστικοί, μπορείτε εύκολα να πείσετε τους πάντες για ό,τι θελήσετε. Ετσι μπορείτε να πλησιάσετε όποιο άτομο επιθυμείτε και να πετύχετε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις σας. Ακόμη, χάρη στους επιδέξιους χειρισμούς σας μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη γλυκύτητα και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε γίνεστε πόλος έλξης για τους πάντες. Αν κι εσείς εκφράσετε χωρίς υπερβολές όσα νιώθετε, θα μπορέσετε να κερδίσετε ακόμα περισσότερο την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Φανείτε όμως προσεκτικοί όσον αφορά τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις στα αισθηματικά σας ανεβάζουν τη διάθεσή σας και σας κάνουν πληθωρικούς στην εκδήλωση των αισθημάτων σας. Αυτή είναι και η παγίδα που πρέπει να αποφύγετε, καθώς μπορεί να το παρακάνετε. Απολαύστε όσα σάς προσφέρει η μέρα, αλλά να θυμάστε πως «μέτρον άριστον».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η έντονη διαίσθησή σας αποκαλύπτει τι πράγματι σκέφτονται για εσάς και σας επιτρέπει να οργανώσετε τα μελλοντικά σας βήματα. Καλό είναι να μην αποκαλύπτετε σοβαρά μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο μπορείτε να περάσετε ανάλαφρες στιγμές με φίλους σας και να ευχαριστηθείτε την παρέα τους.

ΖΥΓΟΣ: Καταφέρνετε με τις ικανότητες και τη συνέπειά σας να κερδίσετε τον θαυμασμό στον επαγγελματικό τομέα. Μεγιστοποιήστε τις προσπάθειές σας και θα λάβετε μεγαλύτερη αναγνώριση. Από κάποιες αυθόρμητες κινήσεις θα καταλάβετε ότι έχετε φίλους που σας εκτιμούν αληθινά και θα εκπλαγείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Με απαισιοδοξία δεν θα καταφέρνετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ασχολούμενοι μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί και αφήστε τη δράση για σοβαρά ζητήματα γι’ αργότερα. Δείξτε προσοχή στα επαγγελματικά σας και αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα που έχουν υψηλή θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο δυναμισμός και η αποτελεσματικότητά σας σας κάνουν να προσελκύετε την προσοχή των άλλων σε επαγγελματικό επίπεδο και σας βοηθούν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνική και αισθηματική σας ζωή, καθώς κάποιοι φίλοι νιώθουν ότι τους παραμελείτε για χάρη της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύσκολη μέρα, καθώς επαγγελματικά πρέπει να αγωνιστείτε για να κρατήσετε κάποια ισορροπία. Αφήστε τις βιαστικές κινήσεις και ενεργήστε με ψυχραιμία για να βγείτε κερδισμένοι. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στη σχέση σας, καθώς μπορεί να πληγώσετε τον σύντροφό σας, ακόμα κι αν δεν φταίει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλα αισθάνεστε κι άλλα εκφράζετε, καθώς η λογική και το συναίσθημά σας έρχονται σε σύγκρουση. Αυτό το αντιλαμβάνεται περισσότερο ο σύντροφός σας, καθώς η συμπεριφορά σας απέναντί του είναι αρκετά παράξενη. Σίγουρα με λίγη προσοχή από τη μεριά σας θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να είστε τυπικοί, μη βιάζεστε να μιλήσετε και μην εμπιστεύεστε ιδιαίτερα τους συναδέλφους σας. Σε οικονομικό επίπεδο αποφύγετε να πάρετε ή να δώσετε δανεικά. Η συντροφιά φίλων σας θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να περάσετε όμορφες στιγμές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...