Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Διπλή γιορτή για τον Γιάννη Βόγλη

Πάρτι στο «Σπίτι του Ηθοποιού» για τα 76α γενέθλιά του αλλά και για την 50ή επέτειο του γάμου του!

Διπλοί εορτασμοί για τον Γιάννη Βόγλη στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ο καλλιτέχνης γιόρτασε τα 76α γενέθλιά του και την επέτειο για τα 50 χρόνια γάμου με τη σύζυγο του Μιράντα παρέα με φίλους και συναδέλφους, που ήπιαν στην υγειά τους και τους έδωσαν τις ευχές τους.12659874563lkojkuimhonlh

Ο Γιάννης Βόγλης και η Σκωτσέζα σύζυγός του, ύστερα από πρωτοβουλία της Αννας Φόνσου, έσβησαν τα κεράκια στις δύο τούρτες και διασκέδασαν μαζί με την καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσαν να έχουν, ενώ δεν αρνήθηκαν να δώσουν κι ένα τρυφερό φιλί μπροστά στα φωτογραφικά φλας, αν και το ζευγάρι έχει κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και κάνοντας επιλεκτικές εμφανίσεις.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και σύσσωμη η οικογένεια Μπάρκουλη που διαμένει στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, παρά την τελευταία περιπέτεια με την υγεία του, δεν αρνήθηκε να κατεβεί και να παραστεί στη διπλή γιορτή του φίλου του. Οι δύο άνδρες φωτογραφήθηκαν μαζί, φέρνοντας στη μνήμη μας το γεγονός ότι τόσο ο Ανδρέας Μπάρκουλης όσο και ο Γιάννης Βόγλης υπήρξαν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του ελληνικού κινηματογράφου. Εκεί ήταν και η Μάρθα Καραγιάννη με τη Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήρθε στο κέφι και χόρεψε υπό τα τραγούδια της Ελένης Ροδά και του Δημήτρη Κοντογιάννη, μαζί με την Αννα Φόνσου. Μάλιστα, ο βαφτισιμιός της τελευταίας, Νίκος Μπάρκουλης, της χτυπούσε παλαμάκια όσο εκείνη… έριχνε τις στροφές της. Από τη γιορτή δεν έλειψαν ο Μίμης Πλέσσας και η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης με τη δική του σύντροφο ζωής, τη Μαρία (άλλωστε ο Γιάννης Βόγλης είχε συμμετάσχει στο σίριαλ «Αγγιγμα ψυχής» του σκηνοθέτη). Στην ευχάριστη παρέα βρέθηκαν για να τιμήσουν το ζευγάρι και τον εορτάζοντα ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Λόλα Νταϊφά.

Οσο για το ζευγάρι, έλαμπε από ευτυχία και έδειχνε ερωτευμένο. Ο Γιάννης Βόγλης, μάλιστα, με δηλώσεις του στο παρελθόν είχε τονίσει πόσο σημαντική είναι γι’ αυτόν η Μιράντα, αφού είναι εκείνη που κράτησε όρθιο τον γάμο τους, ακόμη και στις εποχές της μεγάλης δόξας του καταξιωμένου ηθοποιού. «Το ότι είμαστε ακόμη μαζί και είμαστε αχώριστοι οφείλεται αποκλειστικά στην υπομονή τη δική της και τις αντοχές της. Με κάνει περήφανο αυτό, γιατί η ζωή με έναν καλλιτέχνη δεν είναι πολύ εύκολη» είχε πει χαρακτηριστικά.1896547852365oilkpjlmnjhiukyo7856945213

Τιμή στον Ανδρέα Μπάρκουλη από τον Δήμο Πειραιά

Τον Ανδρέα Μπάρκουλη τίμησε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος σε ειδική τελετή που διοργάνωσε τη Δευτέρα ο Ομιλος Γυναικών Πειραιά ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ, στη Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης. Μια τιμητική πλακέτα περίμενε τον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό, την οποία ωστόσο παρέλαβε ο γιος του Νίκος, αφού ο ίδιος δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω της βεβαρημένης κατάστασης της υγείας του. «Αυτές τις ώρες η σκέψη μας και η καρδιά μας είναι κοντά στον Ανδρέα Μπάρκουλη» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, ενώ παράλληλα εξέφρασε τις ευχές όλων να βγει και από αυτήν την περιπέτεια πιο δυνατός, αλλά και να βρεθεί στην επαναλειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης. «Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ανδρέας ασχολήθηκε ένα διάστημα και με το τραγούδι στην Αμερική, αλλά η αγάπη του για την Ελλάδα τον έφερε πάλι πίσω για να ξεκινήσει τη μεγάλη του καριέρα» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του. Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τις ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ενώ τραγούδησε το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου της Μητροπόλεως Πειραιά. Τον σημαντικό ηθοποιό τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συνεργάτες και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ – Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...