Ίνα: καύσωνας...


Η εκρηκτική Ινα Κέλυ διαθέτει -και μάλιστα με το παραπάνω- όλα τα προσόντα που επιβάλλεται να έχει μια γυναίκα που θέλει να ασχοληθεί με το modeling, όχι σε... ερασιτεχνικό επίπεδο αλλά στα πραγματικά «μεγάλα σαλόνια».
Μία μόνο ματιά στις καταπληκτικές φωτογραφήσεις που έχει κατά καιρούς κάνει -και πραγματικά είναι πολλές- είναι αρκετή για να πείσει ακόμη και τον πιο δύσκολο «κριτή» πως αυτό το αγαλματένιο κορμί και το αγγελικά πλασμένο πρόσωπο είναι μάλλον δύσκολο να περάσουν απαρατήρητα.

Οι μέχρι στιγμής συνεργασίες της με μερικούς από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς Ελληνες σχεδιαστές μόδας, καθώς και τα... ατελείωτα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες ουσιαστικά αποτελούν μια πρώτη γεύση για όσα θα ακολουθήσουν, αφού η πορεία της στο χώρο της μόδας προδιαγράφεται λαμπρή.

Πάντως παρά την επαγγελματική επιτυχία που γνωρίζει, η εντυπωσιακή Ινα παραμένει προσγειωμένη χαρακτηρίζεται για το ήθος και τη συνέπειά της και μάλλον δίκαια θεωρείται ένα από τα καλά παιδιά του modeling.