Μαρία: φωτιά στην πίστα


Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες εβδομάδες τα τερτίπια του καιρού έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Ωστόσο, καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε έγκαιρα και κατάλληλα, αφού η φετινή καλοκαιρινή σεζόν αναμένεται καυτή και δεν θα πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Φυσικά, η ξαφνική άνοδος της θερμοκρασίας δεν θα οφείλεται αποκλειστικά στον ήλιο και τα... εξ Αφρικής αεράκια, αλλά στις super sexy εμφανίσεις της εκρηκτικής Μαρίας Καρλάκη. Η νεαρή τραγουδίστρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι «Dream Show: the Music», θα εμφανίζεται φέτος το καλοκαίρι μαζί με τον Αντύπα και την Πάολα στα «Αστέρια» της Γλυφάδας, σε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της παραλιακής.

Το ότι η εντυπωσιακή Μαρία έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση της κορυφής το γνωρίζουν καλά όλοι οι φανατικοί θαυμαστές της, ωστόσο (ακόμη και αυτοί) περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία τις... επί σκηνής εκπλήξεις που τους ετοιμάζει, αφού είναι βέβαιο πως, για μία ακόμη φορά, κάποιοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό.