Εβελυν: Τσίμπημα στην καρδιά

Αλήθεια, υπάρχει έστω κι ένας φυσιολογικός άνδρας στον πλανήτη Γη, που να αν τύχει να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την εντυπωσιακή Εβελυν, δεν θα νιώσει αυτό το μικρό, αλλά χαρακτηριστικό τσίμπημα στην καρδιά; Γιατί αν υπάρχει, τότε, μάλλον, χρήζει -τουλάχιστον- ιατρικής παρακολούθησης.

Η 22χρονη καλλονή αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά κι ελπιδοφόρα ονόματα στο χώρο της μόδας και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως από τη μέρα που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, η καριέρα της σημειώνει σταθερά ανοδική πορεία.

Για την εκρηκτική Εβελυν όλα ξεκίνησαν τυχαία, όταν κάποιο βράδυ είχε βγει σε μεγάλο club με την παρέα της. Εκεί δέχτηκε την πρώτη απρόσμενη, αλλά ευχάριστη πρόταση για συνεργασία κι έκτοτε όλα κύλησαν φυσιολογικά. Η αρχή έγινε με κάποια διαφημιστικά, η φήμη της εκτοξεύθηκε αστραπιαία και ακολούθησαν μια σειρά από συνεργασίες με μερικούς από τους καλύτερους Ελληνες -και όχι μόνο- σχεδιαστές μόδας.

Τον τελευταίο καιρό, το πανέμορφο μοντέλο βρίσκεται συνεχώς με το ένα πόδι στην Ελλάδα και το άλλο στο... αεροπλάνο, αφού οι επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό είναι πολλές και άκρως δελεαστικές.