Αλεξάνδρα Μάνδυλα: «Το δυνατό μου σημείο είναι... η τρέλα μου»!

ΚΩΔΙΚΟΣ: 4

Καθαρό βλέμμα, αληθινό χαμόγελο και θετική διάθεση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που σκιαγραφούν το προφίλ της εντυπωσιακής Αλεξάνδρας Μάνδυλα. Παρά το γεγονός πως δεν είχε καμία απολύτως ανάλογη εμπειρία, η 24χρονη Κερκυραία πόζαρε με στιλ και άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό και εξέπληξε τους πάντες όταν αμέσως μετά το τέλος της φωτογράφησης δήλωσε: «Οχι μόνο δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο, αλλά ακόμη και στο σπίτι μου υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες μου. Εντάξει, στην αρχή είχα λίγο άγχος, αλλά με τη βοήθεια του... team σας αισθάνθηκα πολύ όμορφα και χαλαρά».

Η Αλεξάνδρα έχει σπουδάσει βρεφοκόμος, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορα γνωστά clubs και καφέ της Αθήνας, ενώ για τρεις συνεχόμενες σεζόν δούλεψε στο θέατρο «Αθηνά» και στο «Δελφινάριο», όπου διατηρούσε το μπαρ στις παραστάσεις που ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα γελάει με την ψυχή της κάθε φορά που θυμάται το περιστατικό που συνέβη στην τελευταία παράσταση όταν η Ελενα Τζαβαλιά της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή με την ελπίδα να κάνουν τον Σεφερλή να γελάσει. Η ίδια μας λέει: «Προσπαθήσαμε αλλά αποτύχαμε, αφού όπως ήταν φυσικό... συνέβη το αντίθετο».

Γιατί όμως σταμάτησε από το θέατρο και με τι ασχολείται αυτή την περίοδο; Η Αλεξάνδρα μας λέει: «Σταμάτησα να εργάζομαι στο θέατρο γιατί πριν από δύο μήνες άνοιξα το δικό μου κατάστημα ψιλικών και ήταν αδύνατον να τα προλάβω όλα. Το μαγαζί ήταν κάτι που έτυχε αφού ποτέ δεν είχα ένα συγκεκριμένο επάγγελμα στο μυαλό μου. Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και δεν το σκέφτηκα πολύ. Μέχρι στιγμής είναι κάτι που με γεμίζει και εύχομαι να πάει καλά».

Η καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τον κόσμο είναι χαρακτηριστικό της δουλειάς της και σύμφωνα με την ίδια: «Είναι κάτι που μου αρέσει. Αλλωστε πιστεύω πως το ταλέντο που με χαρακτηρίζει είναι η ικανότητά μου να κάνω τους άλλους να γελάνε. Οσο για το δυνατό μου σημείο, αυτό είναι σίγουρα... η τρέλα μου. Μην ξεχνάς πως η καταγωγή μου είναι από την Κέρκυρα».

Οταν δεν εργάζεται στο μαγαζί της, η μελαχρινή Κερκυραία ξεκουράζεται μένοντας σπίτι με τους φίλους της και παρακολουθώντας ταινίες όπως το «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι, ενώ όταν τη ρωτάμε για τον αγαπημένο της ταξιδιωτικό προορισμό και «αξέχαστες διακοπές» η απάντηση είναι άμεση και μονολεκτική: Κέρκυρα!

Ποια είναι όμως τα πλάνα της για το μέλλον, τι θα ήθελε να αλλάξει και για πια πράξη της νιώθει μετανιωμένη; Η ίδια μας λέει: «Είμαι ονειροπόλα και κάθε μέρα ονειρεύομαι κάτι καινούργιο. Ελπίζω στο μέλλον να πραγματοποιήσω όσο περισσότερα μπορώ. Αγαπώ τη ζωή και έχω μάθει να μη μετανιώνω για ό,τι κάνω. Αλλά όπως όλοι έτσι και εγώ έχω υποπέσει σε... αμαρτίες. Θέλεις να σου εξομολογηθώ κάτι; Λοιπόν, τη μεγαλύτερη αμαρτία την έκανα προχθές το βράδυ! Εφαγα μισή τούρτα χωρίς τύψεις και το κακό είναι ότι χωρίς τύψεις θα έτρωγα άνετα και την άλλη μισή...»


ΑΝΔΡΕΑΣ  ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

 Η μελαχρινή Κερκυραία μας εξομολογείται: «Το πιο ακραίο που έχει κάνει κάποιος για μένα είναι ότι με άντεξε».