Βάλια Γιάννα: «Θέλω τον άνδρα κύριο και αλήτη»

ΚΩΔΙΚΟΣ 5

Και πάνω που είχατε αποφασίσει να κλείσετε μια και καλή την τηλεόραση και να «αποτοξινωθείτε» από τις ιστορίες συνωμοσίας, τα ροζ DVDs και τις ύποπτες συναλλαγές, που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει... κατάληψη στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, μια Λαρισαία καλλονή, που ακούει στο όνομα Βάλια Γιάννα, ήρθε για να σας αλλάξει τη γνώμη και να σας καθηλώσει για τα καλά μπροστά στο γυαλί. Η αλήθεια είναι πως ένα τόσο γλυκό πρόσωπο όπως αυτό της Βάλιας δύσκολα ξεχνιέται και ακόμη πιο δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Ωστόσο, αν ακόμη αναρωτιέστε για το πού την έχετε ξαναδεί, αρκεί να σας πούμε ότι ήταν η περυσινή συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Shaker», την οποία παρουσίαζε η sexy Σάσα Μπάστα σε γνωστό τοπικό κανάλι της Θεσσαλίας. Το ανανεωμένο «Shaker» θα κάνει την επανεμφάνισή του σε λίγες μέρες με την super sexy Ολγα Φαρμάκη στην παρουσίαση και την εκρηκτική Βάλια στο γνώριμο πόστο της, με τη νεαρή Λαρισαία να δηλώνει: «Με εξιτάρει που μέσα από την τηλεόραση ο κόσμος σε βλέπει λίγο... famous. Γελάω γιατί πλέον εκπομπή μπορεί να κάνει όποιος θέλει και με οποιονδήποτε τρόπο. Οι καταξιωμένοι στο χώρο της TV είναι λίγοι. Ομως μου αρέσει που ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά. Επίσης, τρελαίνομαι για τις δημόσιες σχέσεις που έχω τη δυνατότητα να κάνω μέσω της εκπομπής».

Φοιτήτρια στο γ’ εξάμηνο του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας, η Βάλια δεν σκοπεύει να εργαστεί ως λογίστρια, αφού θέλει να καθιερωθεί στο χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια μας λέει: «Οπως τα περισσότερα κοριτσάκια έτσι και εγώ όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω μοντέλο, τραγουδίστρια ή χορεύτρια. Η λογιστική ήταν η πρώτη επιλογή μου, αλλά σιγά-σιγά διαπιστώνω ότι είναι πολύ... ρουτίνα. Θα πάρω το πτυχίο μου, αλλά δεν νομίζω να το ακολουθήσω ως επάγγελμα».

Οταν δεν ασχολείται με την εκπομπή ή τα μαθήματά της, η εντυπωσιακή φοιτήτρια ξεκουράζεται παίζοντας κιθάρα και διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί στα clubs της θεσσαλικής πόλης. Δεν της αρέσει να κάνει σχέδια για το μέλλον, ενώ παραδέχεται πως ένα από τα ελαττώματά της είναι το ότι σκέφτεται μόνο το παρόν. Οπως χαρακτηριστικά μας λέει: «Τα βράδια μου αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι, να βλέπουμε ταινίες και να παίζω κιθάρα. Φυσικά, τουλάχιστον μια δυο φορές την εβδομάδα βγαίνω σε clubs. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Δεν υπάρχει μήνας που να μην έχω φύγει από τη Λάρισα τουλάχιστον ένα τριήμερο. Γενικά, θέλω να ζω έντονα, λέω πάντα αυτό που σκέφτομαι και δεν μετανιώνω για τίποτα. Οσο για το πιο... ελκυστικό μου προσόν, αυτό νομίζω πως είναι η αυτοπεποίθησή μου».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Η νεαρή Βάλια αγαπάει την τηλεόραση και ελπίζει σε μια μεγάλη καριέρα.