Μενεξέ Ευσταθίου: «Θέλω να καταξιωθώ και να διαπρέψω στο modeling»

ΚΩΔΙΚΟΣ 15

Είναι κοινό μυστικό πως στην ερώτηση «σε ποια πόλη βρίσκονται οι ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα;» η συντριπτική πλειονότητα του ανδρικού πληθυσμού της χώρας απαντά «Θεσσαλονίκη!» και... δεν σηκώνει κουβέντα. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι Σαλονικιές είναι γυναίκες με Γ κεφαλαίο, οι οποίες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή τους, είναι πάντα περιποιημένες και -όπως και η ίδια τους η πόλη- εκπέμπουν ερωτισμό που... καίει τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η εκρηκτική Μενεξέ Ευσταθίου ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για τις ανάγκες της φωτογράφησης του «Espresso Girl» και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατόρθωσε να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον μεγάλο Μανώλη Χιώτη, ο οποίος σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του έλεγε «Θεσσαλονίκη με τα τόσα σου μεράκια, βγάζεις τα πιο όμορφα κορίτσια στον ντουνιά...»

Χαμογελαστή, εντυπωσιακή και με... αέρα που θα ζήλευαν ακόμη και καταξιωμένα μοντέλα, η 23χρονη καλλονή πόζαρε με άνεση μπροστά στο φωτογραφικό φακό και λίγο αργότερα δήλωσε: «Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να ασχολούμαι με το modeling και έτσι δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πάντως, οφείλω να παραδεχτώ πως στη συγκεκριμένη φωτογράφηση πέρασα απίστευτα ωραία, αφού ένιωθα λες και ήμουν με φίλους».

Παρά το ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το χώρο της μόδας πριν από μερικούς μόλις μήνες, η sexy Σαλονικιά μοιάζει να γνωρίζει καλά πως το επάγγελμα του μοντέλου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και έχει ημερομηνία λήξης. Ωστόσο, η ίδια μας λέει: «Παλαιότερα εργαζόμουν ως πωλήτρια και ως barwoman. Το modeling προέκυψε εντελώς τυχαία και μέχρι στιγμής δεν μπορώ να βρω κάτι που να μη μου αρέσει. Αντίθετα, με εξιτάρει το γεγονός ότι βρίσκομαι συνέχεια με κόσμο και κάθε μέρα γνωρίζω νέους ανθρώπους. Στόχος μου είναι κάποια στιγμή να καταξιωθώ και να διαπρέψω σε αυτό το χώρο που τόσο πολύ αγαπά. Θα δείξει...»

Ατελείωτα ξενύχτια μέχρι τελικής πτώσης σε μπουζούκια και clubs, ταξίδια, κινηματογράφος, θέατρο και καφές με... γυναικοπαρέα είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες συνήθειες της Μενεξέ, που λατρεύει το χορό και τη μαγειρική. «Ακούω πολύ R&B και hip hop και μου αρέσει να χορεύω. Για τη σχέση μου με την κουζίνα απλώς θα σου πω ότι είναι καταπληκτική, αφού όταν μαγειρεύω ηρεμώ και αποφορτίζομαι. Και τα ταξίδια όμως έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Τις καλύτερες διακοπές της έχω περάσει στη Σαμοθράκη αν και γενικά προτιμώ το βουνό ως ταξιδιωτικό προορισμό».

Οσο για το πώς φαντάζεται ότι θα είναι η προσωπική και επαγγελματική της ζωή σε δέκα χρόνια, η γλυκιά Σαλονικιά μας λέει: «Ελπίζω να είμαι επιτυχημένη, ευτυχισμένη και με τον ιππότη του παραμυθιού».


ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
MAKE UP: ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΖΑΚΗ

Η Μενεξέ αγαπάει το χώρο της μόδας κι ελπίζει μια μέρα να καταξιωθεί σε αυτόν.